Onpa nolo moka: Mieskaksikko näpisti Halpa-Hallista tavaraa, mutta jotain unohtui – poliisilla on nyt helppo työ napata vorot kiinni

Silja Viitala / Arkisto
Onpa nolo moka: Mieskaksikko näpisti Halpa-Hallista tavaraa, mutta jotain unohtui – poliisilla on nyt helppo työ napata vorot kiinni
Vesa LaitinenAamulehti

Yläsavolaisilla voroilla ei mennyt kaikki putkeen. Kaksi miestä yritti lauantaina iltapäivällä varastaa tavaraa iisalmelaisesta Halpa-Hallista, mutta kaikki ei mennyt niin kuin piti, kertoo Savon Sanomat.

Toinen miehistä kävi kaupassa ja poistui normaalisti kassan kautta ostamatta mitään. Tämän jälkeen hän avasi liikkeen ulkopuolelta asiakasportin kaverilleen, jotta tämä pääsi kaupasta pois kulkematta kassojen ohi. Kaverilla oli mukanaan kaupasta näpistettyä tavaraa.

Poliisin mukaan miehet lähtivät juoksemaan tämän jälkeen karkuun, mutta jotain unohtui.

Toinen miehistä unohti kiireessä tai hermostuksissaan laukkunsa kauppaan. Kassissa oli miehen asiapapereita, joista poliisi pystyy helposti tunnistamaan kenestä on kyse ja missä tämä asuu.


Kommentit (2)

  • Nimetön

    ”Mielenkiintoinen logiikka. Unohdetussa kassissa olleet henkiötiedot sisältävät paperit osoittavat tekijän. Entä jos tekijät jättivät sinne syötiksi jonkun mun kassin.”

    Poliisin vanhoja tuttuja, silminnäkijöiden havainnot, valvontakamerakuvat…
    Kyllähän kaupassa asioineen yhdistäminen papereiden omistajiin on helposti toteutettu, kunhan tiedetään kuka haetaan vertailtavaksi.

  • Nimetön

    Mielenkiintoinen logiikka. Unohdetussa kassissa olleet henkiötiedot sisältävät paperit osoittavat tekijän. Entä jos tekijät jättivät sinne syötiksi jonkun mun kassin.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio