"Onko mua nyt vedätetty ihan kunnolla?" – Nyt puhuu kolme vauvaa vuodessa alulle laittanut isä

Miia Honkaniemi ja Toni Savinen päättivät jo ennen esikoisen syntymää, että annetaan seuraavan lapsen tulla jos on tullakseen. Toive toteutui nopeammin kuin pariskunta osasi odottaakaan. Nopeasti Jimin syntymän jälkeen Honkaniemi olikin jo uudelleen raskaana.

Eriika Ahopelto / Aamulehti
"Onko mua nyt vedätetty ihan kunnolla?" – Nyt puhuu kolme vauvaa vuodessa alulle laittanut isä

Miia Honkaniemen ja Toni Savisen perhe täydentyy kaksosilla lippuvuodesta. Pieni Jimi-poika syntyi tammikuussa.

Anni HuttunenAamulehti, Nokia

Perheen uudessa asunnossa Nokian Lehtimäessä riittää häslinkiä. Perheen kaksi koiraa juoksentelevat hännät heiluen ja tuore isoäiti puuhailee keittiössä.

Miia Honkaniemi ja Toni Savinen saivat esikoisensa tammikuussa. Nyt vajaan neljän kuukauden ikäinen Jimi-vauva tuhisee kapaloissaan tietämättä, että perheen lapsikatras kasvaa uusien sisarusten ansiosta yllättävän nopeasti.

Päivää, jona pariskunta kuuli uutiset, he eivät varmasti unohda koskaan.

Pariskunta on muuttamassa parasta aikaa Akaasta Nokialle.

Pariskunta sai kuitenkin jymy-yllätyksen Honkaniemen mennessä ultraääneen. Tuore ja tuleva isä oli muuttohommissa, kun äitiä ultrattiin Kylmäkoskella.

–Lääkäri sanoi, että sieltä on tulossa teille kaksoset.

Miia Honkaniemi ja Toni Savinen muistelevat videolla lääkärikäyntiä, jolla saivat kuulla kaksosistaan:

 

Lääkärin uutisten jälkeen Honkaniemi ei saanut sanaa suustaan. Lääkärin oli noustava katsomaan, onko potilas edes tajuissaan hoitopöydällä. Vielä lähdettyäänkään Honkaniemi ei täysin tajunnut, mitä juuri oli tapahtunut.

–Kun lähdin lääkäriltä, akkua oli puhelimessa jäljellä yksi prosentti. Soitin miehelle ja sanoin: "Kohta loppuu akku, älä pelästy, mutta siellä on kaksi." Sitten heitin luurin korvaan, Honkaniemi kertoo.

Viimeisiään vetelevään puhelimeen tuli saman tien Whatsapp-viesti Saviselta:

Jos sä nyt kus**at mua, niin tää on maailman pahin vitsi.

Savinen oli omien sanojensa mukaan jättänyt muuttohommat ja mennyt autoon istumaan yksin. Hetken pohdittuaan hän oli käynnistänyt auton ja kaahannut pariskunnan vanhalle asunnolle Akaaseen.

–Siinä se sitten itse sai katsoa kuvasta, että ihan oikeasti niitä on tulossa kaksi, Honkaniemi nauraa.

Kun Savinen oli sitten omin silmin varmistanut asian, sanoja ei enää löytynyt. Sekä Honkaniemi että Savinen ovat valtavan iloisia perhettä kohdanneen onnenkantamoisen johdosta.

Unelmakombona olisi, jos Jimille saataisiin kaksossisaruksiksi tyttö ja poika. Pääasia tietysti on, että lapset ovat terveitä.


Lue myös nämä


Kommentit (6)

  • Surullinen

    Jo tämän uutisen luettuani ajattelin, että onkohan ihan järkevää jo tuossa vaiheessa joka paikassa julistaa tätä uutista. Itse kun ajattelen, että näissä asioissa on niin paljon niitä herkkyyksiä, joista valtakunnallisestikin on äskettäin mainittu. Ja nyt tulikin ikäviä uutisia perheeltä. En ikinä haluaisi lehtien palstoilla puhua raskaudestani. Lapsen saaminen on aina lahja, ei kenenkään omaa ansiota.

  • määvaa

    Onnee sinne kovasti!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio