Nolo tilanne: verkko-osoite www.sininentulevaisuus.com viekin kokoomuksen sivuille

Perussuomalaisista irronnut ryhmä päätti ottaa puoluenimekseen Sininen tulevaisuus.

Kuvakaappaus
Nolo tilanne: verkko-osoite www.sininentulevaisuus.com viekin kokoomuksen sivuille

Verkkotunnus www.sininentulevaisuus.com vie kokoomuksen nettisivuille.

Ville Hammarberg

Sininen tulevaisuus alkoi kuitenkin tulevaisuuden kannalta harmaammissa sävyissä, sillä www.sininentulevaisuus.com -niminen verkkotunnus eli domain vie kokoomuksen nettisivuille.

Kokoomuksen viestintäpäällikkö Pasi Nykäsen mukaan kokoomuksella ei ole tekemistä asian kanssa.

–Ulkopuolinen taho on hankkinut tunnuksen omistukseensa ja ohjannut liikenteen kokoomuksen sivuille. Kuulemani mukaan www.sininentulevaisuus.net vie puolestaan perussuomalaisten sivulle, toteaa Nykänen.

Tunnuksen www.sininentulevaisuus.net on varannut Vilhelm Junnila, joka on Juho Eerolan eduskunta-avustaja.

www.sininentulevaisuus.fi -domain puolestaan näyttää olevan varattu uudelle puolueelle. Tunnuksen omistaa Sampo Terhon avustaja Otto Juote.

Verkkotunnus on varattu tänä aamuna kello 9.30.


Lue myös nämä


Kommentit (6)

 • Nimetön

  Voi että jossakin kuplassa nauretaan kippurassa, kun ollaan oltu niin kamalan hauskoja ja nokkelia – siellä toveri toistansa olkapäille hakkaa ja ovat niin ylpeitä erinomaisuudestaan!

 • Iines93

  Taitaa jäädä ”vaihtoehtoiseksi siniseksi tulevaisuudeksi”
  Mikä farssi eduskunassa tänään olikaan. Eikö Sipilästä ja Orposta pääse millään eroon?
  Toivon että järjestetään uudet vaalit. Tämä Simon Elo tuntuu olevan aika ”kiihkoilija”. Luuleeko hän todellla että kansalaiset on niin tyhmiä että äänestäisivät heitä jatkossa. Sopivsti Soinia ei ole näkynyt puh.johtaja vaalin jälkeen. Menikö paskat housuun takkia käännellessä. Jos on vähemmän nappeja takin kääntää nopeammin.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio