Pirkanmaa

Nokialla susimaista eläintä pelästyneen miehen naapuri: ”Kyseessä oli lenkillä karannut koirani”

Mirva Lehto
Nokialla susimaista eläintä pelästyneen miehen naapuri: ”Kyseessä oli lenkillä karannut koirani”

Mirva Lehdon koira Siuron Koskibaarin terassilla.

Annastiina Salonen

Siurossa keskiviikkoaamuna nähty susimainen eläin on ilmeisesti ollut naapurilta karannut koira.

– Olin pissattamassa aamulla koiraani, jolloin se karkasi minulta ja palasi muutaman minuutin kuluttua takaisin, Mirva Lehto kertoo.

Hän asuu samassa naapurustossa kuin mies, joka kertoi Nokian Uutisissa Nokian Uutisissa säikähtäneensä keskiviikkoaamuna pihamaansa läpi kulkenutta takaa-ajoa. Kolmea peuraa jahtasi hurjaa vauhtia sutta muistuttanut eläin.

– Luulin, että naapuripihassa seissyt mies olisi huomannut, mitä tapahtui, Lehto ihmettelee.

Hän toteaa, että myös miehen aikaisemmassa havainnossa susimaisesta eläimestä voi olla kyse samasta koirasta.

- Koira on sekarotuinen paimenkoira, ei mielestäni kauheasti sudennäköinen.

Takaa-ajo sattui puoli seitsemältä Kustaankadun varressa, noin 700 metriä Siuron taajamasta Nokian suuntaan. Lähellä sijaitsee entinen huoltoasema, jossa toimii nykyisin Ari Koivusen maanrakennusyritys.

Samasta paikasta kulkee peurojen reitti.


Lue myös nämä


Kommentit (6)

  • seli seli

    Vastuuntuntoinen rouva varmaankin tämän tapauksen jälkeen hankkii koiralleen sellaiset valjaat, ettei koira enää ”karkaa” ja ettei tällainen tapaus enää toistu.

  • Nimetön

    No kyllähän Siurossa on susia liikkunut jo usean vuoden ajan. Tulihan talvella pari jään yli Kauniaisiinkin! Älkää olko sinisilmäisiä.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio