Nainen varasti kolme 6-packia lonkeroa Tampereen Kalevassa - myyjä juoksi varkaan kiinni, mutta juomat katosivat

Silja Viitala / Aamulehden arkisto
Nainen varasti kolme 6-packia lonkeroa Tampereen Kalevassa - myyjä juoksi varkaan kiinni, mutta juomat katosivat

Kuvituskuva.

Tatu AiroAamulehti

Sammonkadulla Tampereen Kalevassa sattui erikoinen tapaus sunnuntaina alkuillasta noin kello 18.10. Tapauksesta tiedottaa Sisä-Suomen poliisilaitos.

Poliisi kertoo, että noin 20-vuotias nainen asioi Sammonkadulla sijaitsevassa kaupassa, otti hyllystä kolme kuuden pullon pakkausta eli niin sanottua six-packia lonkeroa ja poistui maksamatta.

Kaupan myyjä oli poliisin mukaan juossut epäillyn näpistelijän kiinni. Juomat olivat kuitenkin jääneet kadoksiin. Ilmeisesti nainen oli heittänyt juomat pois pakomatkansa aikana.

Poliisi epäilee naista näpistyksestä.

Muitakin näpistyksiä ja varkauksia

Poliisin mukaan sunnuntaina illalla tapahtui myös muista epäiltyjä näpistyksiä.

Poliisi kertoo, että 15-vuotiaan nuoren epäillään näpistäneen neljä lonkerotölkkiä Nokian Välikadulla sijaitsevasta kaupasta sunnuntaina kello 18.55. Henkilökunta otti nuoren kiinni tämän kuljettua kassalinjan ohi maksamatta. Nuori vietiin kotiin, ja tapauksesta ilmoitettiin sosiaaliviranomaisille.

Poliisi epäilee näpistystä myös Ylöjärvellä Elontiellä. Poliisin mukaan mies meni tavarataloon sunnuntaina noin kello 19.50, otti hyllystä kuulokkeet ja pani ne sovituskopissa reppuunsa. Kassalla hän maksoi poliisin mukaan vain rahkapurkin. Vartija sai miehen kiinni kassalinjan jälkeen.

Tampereen Salhojankadulla tapahtui sunnuntai-iltana epäilty varkaus. Poliisi kertoo, että partio oli partioimassa alueella, kun samaan aikaan meneillään olleen jalkapallo-ottelun järjestyksenvalvoja kertoi epäillystä polkupyörävarkaudesta. Tapahtuneesta on videotallenne, jossa epäilty anastus näkyy. Tekijää ei tavoitettu tapahtumapaikalta, mutta tapausta tutkitaan varkautena.


Kommentit (2)

  • Nimetön

    Yhden myyjän taktiikalla tällaisia varkauksia on melko mahdoton torjua.

  • vanha kikka

    Tyypillinen esimerkki juoksukaljoista. Yksi menee kauppaan ottaa kaljat juoksee ulos, antaa tavarat ulkona odottavalle keverille, joka poistuu paikalta rauhallisesti. Myyjä kertoo vartijalle tai poliisille varkaan tuntomerkit. Tuntomerkkeihin sopiva otetaan kiinni. Mutta varastettua omaisuutta ei lköydetä. ” Mää en o tehny mitään!”
    Toinen konsti on se kun yksi menee kassalle ”rähisemään” myyjän kanssa ja samalla toiset kuskaa tavaraa pihalle.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio