Näin elää halvaantunut ja eutanasiaa harkitseva Risto: ”Voi p*rkele elämä on kyllä kamalaa”

Ossi Ahola
Näin elää halvaantunut ja eutanasiaa harkitseva Risto: ”Voi p*rkele elämä on kyllä kamalaa”

Neliraajahalvaantunut Risto Leppänen kuuntelee mielellään äänikirjoja ja punkrockia sängyssään. Katso video Leppäsen elämästä alta.

Matti Kuusela / Ossi Ahola, videoAamulehti

Yhdeksän vuotta sitten Risto Leppänen sukelsi avantoon ja törmäsi jäälohkareeseen. Ylin niskanikama murtui, seurauksena neliraajahalvaus ja hengityshalvaus. Kuin ihmeen kaupalla Leppänen jäi henkiin.

Nyt huonontuvan hoidon uuvuttama ylöjärveläinen harkitsee äärimmäistä ratkaisua – viimeistä matkaa Hollantiin. Videolla hän kertoo elämästään, siteeraa Monty Pythonia ja kuuntelee punkrockia. Vaikka Leppäsen tilanne on synkkä, hänellä riittää mustaa huumoria.

Katso tästä:

 

Lue Leppäsen koko tarina: Risto Leppänen sukelsi jäälohkareeseen ja halvaantui – Nyt hän harkitsee eutanasiaa


Lue myös nämä


Kommentit (2)

  • Nimetön

    Toivotaan, että me Suomessa välittäisimme enemmän toisistamme ja kaikista heikoimmassa asemassa olevista, niin että he saisivat parhaan mahdollisen hoidon. Kaikkea hyvää Ristolle, ei kannata luovuttaa, sinulla on vielä paljon annettavaa.

  • Eutanasia Suomeen

    Toivotaan, että Suomeen saadaan pian eutanasialaki.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio