Mustan Barbaarin äitiä ja siskoa vastaan on nostettu syytteet

Kari Pekonen
Mustan Barbaarin äitiä ja siskoa vastaan on nostettu syytteet

Musta Barbaari eli James Nikander on tunnettu muusikko.

STTHelsinki

Muusikko Mustana Barbaarina tunnetun James Nikanderin äitiä ja siskoa vastaan on nostettu syytteet virkamiehen vastustamisesta ja niskoittelusta poliisia vastaan, kertoo syyttäjä.

Äitiä syytetään virkamiehen vastustamisesta ja siskoa niskoittelusta poliisia vastaan.

Kyse on tapahtumista poliisin ulkomaalaisvalvonnan yhteydessä Helsingin keskustassa viime vuoden heinäkuussa. Syyttäjän aiemman selvityksen mukaan poliisit pyysivät Nikanderin äidiltä ja siskolta henkilöllisyystodistuksia, mutta nämä kieltäytyivät.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Oikein.
    Vaikka Musta Barbaari yrittikin kuuluisuusasemallaan vaikuttaa siihen, miten asiaa julkisuudessa käsiteltiin, ja esitti vääriä tietoja, ovat onneksi esitutkintaviranomaiset tehneet taustalla kuitenkin koko ajan työnsä oikein.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio