Panelistit kruunasivat pormestariksi Veikko Vallinin – katso, mistä vaalitentissä puhuttiin

Aamulehden tentattavana olivat Tampereen valtuustossa edustettuna olevat ryhmät. Mukana olivat muiden muassa pormestariehdokkaat Anna-Kaisa Ikonen, Anna-Kaisa Heinämäki, Mikko Aaltonen ja Veikko Vallin.

ERIIKA AHOPELTO
Panelistit kruunasivat pormestariksi Veikko Vallinin – katso, mistä vaalitentissä puhuttiin

Aamulehden vastaava päätoimittaja Jouko Jokinen oli isännöimässä Aamulehden vaalitenttiä Finlaysonilla keskiviikkoiltana.

Tatu AiroAamulehti

Aamulehden kuntavaalikiertue huipentui tänään kello 18 Tampereen Finlaysonilla ravintola Ziberiassa.

Tentattavana oli yhdeksän ehdokasta Tampereen kaupunginvaltuustossa edustettuna olevista ryhmistä: Veikko Vallin (Tapu.), Jouni Ovaska (kesk.), Anna-Kaisa Heinämäki (vihr.), Atanas Aleksovski (sd.), Anna-Kaisa Ikonen (kok.), Heikki Luoto (ps.), Mikko Aaltonen (vas.), Sirpa Pursiainen (kd.) ja Aarne Raevaara (vaTa.).

Ehdokkaita grillattiin muun muassa tulevan valtuustokauden suurista rakentamis- ja liikenneratkaisuista. Mitä pitäisi tehdä Eteläpuistossa, rakennetaanko Näsikallion liittymä, mitä tehdä vanhalle tavara-asemalle? Koska paikalla oli neljä ryhmien pormestariehdokasta, myös pormestaripelin tilanne oli esillä.

Katso videolta Aamulehden kuntavaalitentti kokonaisuudessaan:

 

Näin tilaisuus eteni:

Powered by Flockler

Lue myös nämä


Kommentit (7)

  • Uhka ei ole ohi

    Eteläpuiston säilyttämisestä myönteisiä kantoja panelisteilta: kaupungin kaavaehdotus ei kelpaa! Pääpuolueiden (sdp, kok, vihr) sisällä on kuitenkin erimielisyyttä, joten paneeli ei kerro koko totuutta.

  • Nimetön

    ”miten kaikki asiakkaat voivat mahtua näihin muutamaan hassuun parkkiruutuun”

    Ei ihme, että liikkeillä menee huonosti keskustassa kun asiakkaan pyörii parkkiruuduissa. Menisivät niihin kauppoihin. Tampereen keskusta tulisi elävöittää poistamalla liikenne Hämpiltä ratikkaa tai sähköbussia lukuunottamatta. Parkkiluolasta on todella hyvät yhteydet kadulke liikkeisiin. Ei haittaa tuiskut eikä tuiverrukset vesisateesta puhumatta.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet