Mitä sinä tekisit 87 miljoonalla eurolla? Saimme yllättävän samanlaisia vastauksia

Kuvakaappaus videolta
Mitä sinä tekisit 87 miljoonalla eurolla? Saimme yllättävän samanlaisia vastauksia

Niina Huolman keksi heti käyttöä 87 miljoonalle eurolle.

Raili RothAamulehti

Lähes 87 miljoonaa euroa Tampereen Lielahden kauppareissullaan tienannut Eurojackpot-voittaja ilmoittautui Veikkaukselle viimein tiistaina. Kaikkien aikojen suurimman suomalaisen pelivoiton saanut pääsee pohtimaan, mitä rahoillaan tekee.

Monella oli sama ensireaktio, kun Aamulehden valokuvaaja Timo Marttila kysyi Tampereella vastaantulijoilta, mitä he tekisivät 87 miljoonalla eurolla.

Katso videolta, mitä tamperelaiset kymmenillä miljoonilla tekisivät:

 

- Ostaisin perheelleni omakotitalon, vastasi myös Niina Huolman ensimmäiseksi.

Uuden auton, ja ehkä toisenkin jälkeen Huolman veisi perheensä matkoille. Ja jäisi euroja vielä ehkä suvullekin, lisäsi Huolman.


Lue myös nämä


Kommentit (12)

  • Nimetön

    Ihan ekaksi keittäisin kahvit kun pitäisihän sitä voittoa jotenkin juhlia kupillisen verran. Vähemmästäkin olen kahvit keittänyt.

    Kun pannu olisi tyhjä niin keittäisin lähtökahvit.

  • Jampe

    Meikäläinen ei haluaisi voittaa noin isoa summaa koska se tuo mukanaan myös paljon ongelmia. 100 tonnia olisi ihan kiva summa. Pääsisi veloistaan ja voisi jatkaa normaalia elämää.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio