Mielenosoitus lauantaina: Autoilijat vastustavat Hämeenkadun sulkemista henkilöautoilta

Kimmo Penttinen
Mielenosoitus lauantaina: Autoilijat vastustavat Hämeenkadun sulkemista henkilöautoilta
Jari MylläriMoro

Henkilöautoilijat aikovat osoittaa lauantaina mieltään Hämeenkadun sulkemista vastaan. Pro Hämeenkatu on sitä mieltä, että Tampereen pääkadulle kuuluvat myös henkilöautot.

Tampereen kaupunginvaltuusto saattaa päättää jo ensi maanantaina ratikan kohtalosta. Jos se hankitaan Tampereelle, tarkoittaa se henkilöautojen häätämistä Hämeenkadulta.

Pro Hämeenkatu kokoontuu lauantaina 22.10. Särkänniemen parkkipaikalle. Autoletka lähtee liikkeelle kello 13.

Automarssi etenee Särkänniemestä Hämeenpuiston kautta Hämeenkadulle. Automarssille on haettu lupa poliisilta.

Järjestäjät toivovat, että mukana olisi myös vanhoja autoja. Tavoitteena on tehdä yhdessä näyttävä tapahtuma.


Kommentit (36)

  • Reiska

    Tapahtumasta nähdyn videon perusteella autofanaatikot rivät saaneet mielenosoitukseensa edes yhtä ratikallista porukkaa, mutta silti onnistuivat hölmöilyllänsä tukkimaan puoli keskustaa. Tämä osoittaa todella hyvin Hämpin tarpeen vain joukkoliikenteelle.

  • Neuvos

    Kaupunki ei ole kaupunki jos ei omalla autolla. Katsoa sopii vaikkapa Tukholmassa vanhaa kaupunkia jossa ei autolla pääse se on kuollut osa kaupunkia.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio