Pirkanmaa

Manserama-skeittitapahtuma keräsi Hiedanrannan täyteen – Tanskalainen vei jälleen skeittikisan

Manserama keräsi satoja skeittareita Hiedanrantaan lauantaina. Skeittikisassa nähtiin tanskalaisia huippuja, mutta myös tamperelaiset loistivat.

Petri Huhtinen
Manserama-skeittitapahtuma keräsi Hiedanrannan täyteen – Tanskalainen vei jälleen skeittikisan

Jonas "Ginger" Bunger Tanskasta nousi avoimessa sarjassa kakkossijalle Hiedanrannassa lauantaina.

Anni TolonenAamulehti

Kolmatta kertaa järjestettävä kansainvälinen Manserama-skeittaustapahtuma keräsi Tampereelle jälleen laajasti alan harrastajia. Paikalle lennätettiin myös muun muassa ensimmäistä kertaa Suomessa vieraillut skeittarilegenda Eric Dressen.

Tapahtuma siirrettiin lauantaina sateiden vuoksi Tampereen Isoviluselta Hiedanrannan betoniskeittipuistoon. Hiedanrannan skeittiparkki täyttyi nopeasti, kun vuorossa oli pooliskeittauskilpailu.

Sarjoja kisassa oli kolme: alle 18-vuotiaat, naisten ja tyttöjen avoin sarja sekä avoin sarja.

Katso kisan semifinaalin temput:

 

Avoimen sarjan vei tänä vuonna tanskalainen Lukas Olsen, joka lennätettiin paikalle puolustamaan viime vuoden mestaruuttaan. Toiseksi tuli Ginger-lempinimellä tunnettu tanskalainen Jonas Bunger.

–Tanskalaisten voittoputki johtuu ehkä siitä, että Tanskassa hyvätasoisia skeittipaikkoja on ollut Suomea pidempään, tapahtuman järjestäneen Kaarikoirat ry:n varapuheenjohtaja Niklas Bedersen toteaa.

Petri Huhtinen
Tanskalainen Lukas Olsen ylsi sijalle kaksi avoimessa sarjassa.

Tanskalainen Lukas Olsen ylsi sijalle kaksi avoimessa sarjassa.

Kisassa kolmanneksi ylsi Tampereen oma poika Jaakko Ojanen. Neljännen paikan skeittasi yhdysvaltalainen Bennett Harada.

Juniori sarjan vei Sakari Leskinen ja naisten sarjan Heidi Luotola. Juniorisarjaan otti osaa myös esimerkiksi viisi- ja kymmenvuotiaat lapset, joten skeittaamisen tulevaisuus näyttää Tampereella valoisalta.

–Täällä oli tänään niin tasokasta skeittausta, että en tiedä, onko vastaavaa edes ennen Suomessa nähty, Bedersen sanoo.

Tapahtuman K-18-jatkot juhlitaan lauantaiyönä Hiedanrannassa skeittihallilla, jossa ääneen pääsevät muun muassa Mara Balls, Tentacle Pillow sekä Vapaa maa.


Lue myös nämä


Kommentit (2)

  • Skenehylkiö

    Eric Dressen ei ollut ensimmäistä kertaa Suomessa elokuussa 2017. Hän on aikaisemmin ollut Suomessa ainakin tekemässä tatuointeja Helsingissä Legacy Tattoossa loka-marraskuussa 2013.

  • Nimetön

    Naisten sarjan voittaja on nimeltään Heini Luotola, ei Heidi.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio