Pirkanmaa

Lohduton näky parkkihallissa Tampereella: Komea farmari-Mersu tuhoutui pahasti

Tuukka Välimäki
Lohduton näky parkkihallissa Tampereella: Komea farmari-Mersu tuhoutui pahasti

Palokunta sai autopalon nopeasti sammutettua. Mersu kärsi palossa suuret vauriot, mutta palo ei ehtinyt levitä viereisiin autoihin.

Tuukka VälimäkiAamulehti

Farmarimallinen Mercedes-Benz-henkilöauto paloi pysäköintitalo P-Plevnassa Tampereen keskustassa perjantaina aamupäivällä. Parkkihallin toinen kerros täyttyi savusta ja palaneen muovin kärystä.

Katso video paikalta:

 

Auton keula oli täysin tuhoutunut. Videolla näkyy, kuinka palomiehet avaavat nokkapeltiä rautakangella.

Lue myös: Juuri nyt: Mersu paloi Plevnan parkkihallissa – Halli täyttyi savusta


Lue myös nämä


Kommentit (8)

  • Atte

    Mistä lähtien vaan koska vanha auto nii ei ois komea? Eihän toi oo mersun hienoin malli mut kuitenki ihan tyylikäs tänäki päivänä

  • VanhaRaato

    No eipä tuo sen komeampi ole kuin mikään muu vanhana, isompa kasa romurautaa kierrätettäväksi. Ehkä siinä on sen komeus.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet