Pirkanmaa

Leena Kostiainen astui perjantaiaamuna neuvotteluihin: ”Kokoomuksella ei ole kynnyskysymyksiä”

Jari Toivonen
Leena Kostiainen astui perjantaiaamuna neuvotteluihin: ”Kokoomuksella ei ole kynnyskysymyksiä”

Kokoomuksen Leena Kostiainen neuvottelee parhaillaan demarien Lauri Lylyn kanssa Tampereen pormestariokoalition syntymiseen liittyvistä asiakohdista.

Jaana KerolaAamulehti

Kokoomuksen neuvotteluryhmän jäsen Leena Kostiainen aloitti muun ryhmän kera pormestarikoalitioneuvottelut perjantaiaamua kello 8.30 avoimin kortein Tampereella. Neuvotteluja vetää demarien pormestariehdokas Lauri Lyly.

Katso videolta, mitä kokoomuksen Leena Kostiainen sanoi pormestarikoalitioneuvotteluista:

 

- Ei meillä ole tässä vaiheessa mitään kynnyskysymyksiä. Lähdemme asiapohjalta yhdessä hakemaan ratkaisuja, millä saamme vietyä Tampereen asioita eteenpäin hyvin jatkossakin, kertoi kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtaja, apulaispormestari Kostiainen.

Muut ryhmät ovat puhuneet työllisyydestä yhtenä tärkeänä asiana.

- Kyllä se on ykköstavoite meilläkin. Pitää yrittää edistää kaikin mahdollisin keinoin yritystoiminnan edellytyksiä, että työpaikkoja syntyy. Suunnitellut investoinnit ovat yksi osa sitä. Ne viedään loppuun. On paljon muitakin asioita, hän sanoi.

Hän arvioi Lylyn valtuustoryhmille antaminen kysymysten perusteella, että kokoomuksella ja muilla on yhteinen tahtotila hoitaa työllisyysasiat kuntoon.

Kostiainen sanoi, että neuvottelujen vetäjä Lyly määrä tahdin siinä, milloin pormestarikoalitio on valmis.

- Puhutaan mieluummin viikoista kuin päivistä, Kostiainen arvioi.

Sdp voitti kuntavaalit Tampereella huhtikuun alussa ja sai siksi neuvottelujen vetäjän paikan. Puolueen pormestariehdokkaaksi valittiin viime viikon keskiviikkona Lyly.


Lue myös nämä


Kommentit (5)

  • Nimetön

    Pääasia on, että Tampere palaa jälleen yhteiskunnan tasa-arvon toteuttajaksi ja tieteellistä osaamistakin riittää.

  • Nimetön

    Ja työllisyyttä parannetaan antamalla työt sellaisille firmoille jotka käyttävät halpaa virolaista työvoimaa? Just joo.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio