Lapin lomalaiset poliisiratsiassa: Rattijuopumuksia, ylinopeuksia ja epäkuntoisia ajoneuvoja

Tomi Vuokola
Lapin lomalaiset poliisiratsiassa: Rattijuopumuksia, ylinopeuksia ja epäkuntoisia ajoneuvoja
Alma Media

Poliisi seuloi viikonloppuna Levillä liikkujia tavallista tarkemmalla syynillä. Teillä ja moottorikelkkareiteillä tehdyssä tehovalvonnassa puhallutettiin yhteensä noin 550 kelkkailijaa ja autoilijaa.

Tieliikenteessä kiinni jäi yksi autoilija, joten epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja toista kuskia rattijuopumuksesta. Molemmat määrättiin ajokieltoon.

Lisäksi kymmenen kuskia sai sakot ja yhdelletoista määrättiin rikesakko joko ylinopeuksista, epäkuntoisista ajoneuvoista tai turvavyön käyttämätttä jättämisestä.

Moottorikelkkailijoita puhallutettiin viikonlopun aikana 300. Näistä yksikään ei syyllistynyt rattijuopumukseen, mutta ylinopeuksista kirjoitettiin 11 sakkoa.

Kolmella moottorikelkan kuljettajalla ylinopeutta oli niin paljon, että heidät määrättiin ajokieltoon.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet