Anita Simola, Heidi Pesonen

Hallituslähteiden mukaan Tampereen ratikkahankkeeseen on tulossa rahaa hallituksen vuosien 2017–2020 julkisen talouden kehyksistä. Rahasumman määrä selviää aivan piakkoin.

Hallitus aloittaa parhaillaan tiedotustilaisuutta julkisen talouden suunnitelmasta kyseisille vuosille.

Tampere on odottanut saavansa valtiolta 30 prosenttia ratikan 250 miljoonan euron rakentamis- ja suunnittelukustannuksista, eli 75 miljoonaa euroa. Valtion osallistumista kustannuksiin on pidetty rakentamisen ehtona. Ratikan rakentaminen tulee Tampereen kaupunginvaltuuston päätettäväksi tällä tietoa ensi lokakuussa.


Kommentit (78)

  • khamul

    Jotta hankkeen vihreys toteutuisi loppuun asti, pitää ratikka panna kulkemaan paikallisella tuulisähköllä. Tyyninä päivinä matkustajat sitten työntävät ratikkaa Hervannan ylämäessä.

  • Nimetön

    Jaahas. Jos ratikkaa aletaan rakentamaan, tarkoittaa se sähkölaitoksen myyntiä.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio