Kuorma-auton kanssa kolaroinut motoristi kuoli sairaalassa

Moottoripyöräilijä törmäsi edellä ajaneeseen kuorma-autoon 7. heinäkuuta. Poliisi jatkaa onnettomuuden tutkimista.

STT

Runsas viikko sitten Nurmijärvellä kuorma-auton kanssa kolaroinut moottoripyöräilijä kuoli saamiinsa vammoihin maanantaina, kertoo poliisi. Onnettomuus sattui 7. heinäkuuta varhain aamulla, kun moottoripyöräilijä törmäsi edessä ajaneen kuorma-auton perään. Onnettomuus tapahtui Kolmostiellä.

Kuljettaja loukkaantui vakavasti ja kuljetettiin sairaalahoitoon.

Moottoripyörää kuljetti reilu kolmekymppinen mies. Hän ajoi hyväntekeväisyysajoa koulukiusattujen tukemiseksi.

Poliisi ei epäile motoristin ajaneen tilanteessa ylinopeutta tai olleen päihtynyt. Kuorma-auto ei poliisin selvitysten mukaan myöskään tehnyt tilanteessa äkkijarrutusta. Itä-Uudenmaan poliisi jatkaa onnettomuuteen johtaneiden seikkojen tutkintaa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio