Pirkanmaa

Kunnostustyö voi haitata jalankulkijoita ja pyöräilijöitä Lielahdessa

Minna Ala-HeikkiläAamulehti

Tampereen Näsijärven rannan kevyen liikenteen rantareitti kohenee, kun pyöräily- ja jalankulkuväylän kunnostustyö Paasikiventien ja Lielahden kartanon välillä Hiedanrannassa alkaa lokakuun aikana.

Työ voi aiheuttaa haittaa kevyelle liikenteelle. Joulukuun alkuun saakka suositellaan, että pyöräilijät ja jalankulkijat käyttävät Lielahdenkadulta tulevaa reittiä Hiedanrantaan. Myös muina aikoina kulkijoiden pitää varautua muuttuviin reitteihin. urakka-alueella. Muuhun kuin kevyeen liikenteeseen työ ei vaikuta.

Osuudella parannetaan vanhaa reittiä ja tehdään osin uutta väylää. Työt valmistuvat heinäkuussa 2017. Urakoitsija on Tampereen Puutarha-Center Oy.


Kommentit (1)

  • Karttaa kehiin!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio