Visat

Kuinka tamperelainen todella olet? Nämä kolme testiä kertovat

Kuinka tamperelainen todella olet? Nämä kolme testiä kertovat
Emilia TykkiAamulehti

Kuinka hyvin suussasi taipuu Tampereen murre? Tiedätkö kaupungista kaiken sen, mitä kunnon tamperelaisen tulee tietää? Testaa leikkimielisillä Tampere-visoillamme, ovatko tietosi vankkoja kuin Pyynikinharju vai vaativatko ne hieman lämmitystä niin kuin kylmä mustamakkara?

Ovatko nämä 10 sanaa tuttuja? Testaa, kuinka hyvin osaat tamperetta

Paten synttäreiden kunniaksi uusinta suositusta Popeda-visasta: Osaatko laulujen sanat?


Kommentit (6)

  • Nimetön

    Toimittaja on ainakin ihan pihalla koska mustaamakkaraa ei saa uudelleen lämmittää.

  • Nimetön

    Kuinkahan hyvin toimittajat ottavat asiat selville, kun näitä testejään tekevät. Eli mikä kuuluisi olla se oikeanlainen testeri, jolla mitataan. Minä muutin 12 vuotiaana Pirkkalasta Helsinkiin. Ja muutin sieltä pois 36 vuotiaana. Ja vaikka paikallinen sanavarasto tuntui tarttuvankin, niin en silti päivääkään tuntenut olevani Helsinkiläinen, mitä jotkut ovat alle viikossa.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio