Kotkan tapon motiivista ei ole tarkkaa selkoa – ”Taustalla on ravintolassa alkanut sanaharkka”

Sasu Makinen
Kotkan tapon motiivista ei ole tarkkaa selkoa – ”Taustalla on ravintolassa alkanut sanaharkka”

Joukkotappalussa Kotkassa kuoli 19-vuotias helsinkiläinen mies. Hän menetyi Länsi-Kotkan terveysaseman piha-alueelle.

STT

Kotkan lauantaisesta taposta epäillyn motiivista ei ole kovin tarkkaa selkoa, kertoo tutkintaa johtava rikoskomisario Marko Heinonen Kaakkois-Suomen poliisista. 35-vuotiasta kotkalaista miestä epäillään 19-vuotiaan helsinkiläisen miehen surmaamisesta teräaseella.

- Taustalla on ravintolassa alkanut sanaharkka, sanoo Heinonen.

Epäilty ja uhri eivät Heinosen mukaan tunteneet toisiaan ennestään.

Poliisi kertoi jo aiemmin, että epäilty on myöntänyt teon ja ollut yhteistyökykyinen. Epäiltyä aiotaan esittää vangittavaksi, kertoo Heinonen.

Tappoon liittyneeseen joukkotappeluun osallistui Heinosen mukaan noin tusinan verran ihmisiä. Osa heistä on Kotkasta, osa pääkaupunkiseudulta. Tappelu käytiin Heinosen mukaan tappoa lukuun ottamatta ilman aseita.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet