Koiralle voi löytyä hoitaja mobiilipalvelusta

Veera TuupanenAamulehti

Koirahoitoloiden lisäksi koiralleen voi tilata hoitajan Tampereen 4H-yhdistyksen tai uuden Pawshake-palvelun kautta.

4H-Dogsitterit ovat yhdistyksen kouluttamia koiranhoitajia, jotka avustavat ulkoiluttamisessa, ilta- ja viikonloppuhoidossa tai toimivat loma-aikaisena koiranhoitajana. Osalla koirahoitajista on myös mahdollisuus ottaa koira omaan kotiinsa hoitoon.

Pawshake-palvelun kautta koiranhoitajaa voi etsiä lähipaikkakunnilta, tutustua itse hoitajiin, varata hoitoajan ja antaa hoitajille palautetta.

Luotettavan hoitajan Pawshake-profiilissa on paljon valokuvia, tietoa hoitajasta ja hänen osaamisestaan sekä arvioita koirien omistajilta. Tampereelta hoitajia löytyy palvelun kautta noin kymmenen.

Kennelliiton puheenjohtaja Helena Suni on kuullut palvelusta ja hänestä idea vaikuttaa hyvältä. Koiranomistajan ja hoitajan välille syntyisi luottamuksellinen suhde.

- Jokainen koiranomistaja toivoo, että olisi varma, turvallinen paikka, jonne koiran voisi viedä, Suni sanoo.


Kommentit (2)

  • Hoitaja

    Pakko kommentoida, tämä on itseasiassa todella hyvä idea! Koiravihaajat nyt yleensäkin inhoavat mitä tahansa koiriin liittyvää. Jos kommentoija Nimetön huomaa ongelmia, kannattaa avata suunsa ja asiallisesti ilmoittaa naapurilleen ongelmista. Mukavat ihmiset kyllä ottavat naapurinsa huomioon. Ite oon tykännyt Pawshakesta, on tosi helppoa hoitaa eläimiä tätä kautta eikä oo mitään ongelmia ollut myöskään naapureiden kanssa. Verojenkin maksaminen tästä oli helppoa, kun otin vaan yhteyttä vero.fin kautta ja kysyin kuinka hoituu.

  • Nimetön

    Tämä on muuten h…tin huono idea. Kerrostaloon majoittunut koiranhoitoa tarjoava asukas on riesa. Koirat vaihtuvat yhtenään ja räksytys on sen mukaista. Häirikköhoitaja sydämistyy, kun hänelle huomautetaan koiran haukkumisesta. Aamulla puoli viiden aikaan rakki haukkuu lehdenjakajan ja herättää kaikki naapurit. Työhön lähtiessään ”hoitaja” jättää koiran raksyttämään päiväksi kotiinsa ja väittää, ettei koira hauku. Älkää markkinoiko tällaista ideaa hyvänä, koska jo tavalliset koiran omistajat ja koirat aiheuttavat aivan tarpeeksi harmia ja häiriötä.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet