Kiira-myrskystä aiheutunut kävijäpiikki kaatoi Ilmatieteen laitoksen sivut

Mauri Ratilainen
Kiira-myrskystä aiheutunut kävijäpiikki kaatoi Ilmatieteen laitoksen sivut

Ukkosmyräkkä iski Flow-festivaalin kävijöiden päälle Helsingin Suvilahdessa.

Aamulehti

Ilmatieteen laitoksen verkkosivut kaatuivat lauantai-iltana. Sivuilla oli näkyvillä tiedote, jossa kehotettiin katsomaan säätietoja Yleisradion sivustolta.

Ilmatieteen laitoksen mukaan sivut kaatuivat Kiira-myrskystä aiheutuneen kävijäryntäyksen takia. Ilmatieteen laitokselta pahoitellaan tapahtunutta. Sivujen arvioidaan palautuvan toimintaan, kun myrsky hellittää.


Lue myös nämä


Kommentit (1)

  • Kiira

    Hyvä kun ilmatieteenlaitoksen sivuilla kehotettiin koko päivän ajan seuraamaan myrskyvaroituksia, mutta hups, ei niitä voinutkaan kun sivusto kaatui

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio