Kiukkuiset ampiaiset pyörivät nyt joka puolella: Onko tässä ratkaisu pitämään ne loitolla?

Tarja Porkkala
Kiukkuiset ampiaiset pyörivät nyt joka puolella: Onko tässä ratkaisu pitämään ne loitolla?
Aamulehti

Ampiaiset ovat olleet tänä loppukesänä erittäin agressiivisia ja niitä on paljon. Aamulehden lukija Tarja Porkkala kertoo, kuinka ulkona ruokailut ovat hyvin haasteellisia, kun joka suupala täytyy tarkistaa, ettei siinä kökötä ampiainen.

Hän lähetti ottamansa lähikuvan ruokapöytänsä kuokkavieraasta Aamulehden kuvakisa -sivulla (http://kuvakisa.ning.com/), josta löytyy Aamulehden lukijoiden omat kuvat.

- Muutaman piston jälkeen päädyimme laittamaan ampiaisille ruokapöydän päähän ja toisaallekin omat lautaset sokerivedellä katettuna. Tästä lautasesta tämä kuva on otettu, Porkkala sanoo.

Lopulta jälkiruokakahvittelu jouduttiin kuitenkin siirtämään sisälle, sillä ampiaisia oli niin paljon.


Lue myös nämä


Kommentit (2)

  • Nimetön

    Ampiaiset ja sää jatkuvasti uutisena. Molemmat ovat osa luontoa, ei pitäisi normaalien ilmiöiden olla uutisaihe. Maailmassa on oikeitakin uutisia, kertokaa niistä.

  • Nimetön

    upea kuva!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio