Aamulehti

Trafi julkaisi autojen katsastustilastot tänään keskiviikkona.

Lue tästä, miten sinun autosi pärjäsi vikatilastoissa: Katsastuksen uusi vikatilasto julki: Katso vähiten hylättyjen top 10 Katsastusmies Antti Sinisalo kertoo videolla, mikä on tyypillisin vika, joka johtaa hylkäykseen auton katsastuksessa:

 

Lue myös nämä


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Ei ole hyvää mainosta katsastusasemalle, jos mainostetaan, että ”Meillä löytyy hylkäykseen johtavat viat varmimmin. Tevetuloa hylättäväksi”. Sen sijaan mainos ”Varma läpipääsy katsastuksessa” tuo huomattavasti enemmän asiakkaita. Näin me suomalaiset autoilijat näemme katsastuksen tärkeyden.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio