Kansainvälinen liivijengi Outlaws MC kokoontuu Vääksyssä – poliiseja valvomassa "kohtuullinen määrä"

STT

Liivijengi Outlaws MC:llä on käynnissä ensimmäinen kansainvälinen kokoontuminen Suomessa. Asikkalan Vääksyssä Hotelli Tallukassa viikonloppuna järjestettävään kokoontumiseen on saapunut komisario Jorma Joki-Anttilan mukaan jengiläisiä myös ulkomailta.

Joki-Anttilan mukaan viikonloppu on sujunut tähän mennessä rauhallisesti. Poliiseja on varattu hänen mukaansa paikalle "kohtuullinen määrä".

–  Olemme varautuneet järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitoon paikkakunnalla, sen läheisyydessä sekä muissa paikoissa, missä tällainen kokoontuminen voi aiheuttaa häiriöitä. Toistaiseksi kaikki on sujunut suunnitelmien mukaan, Joki-Anttila Hämeen poliisista kertoo.

Poliisi on valvomassa muun muassa mahdollisten yhteenottojen varalta. Niitä voi syntyä esimerkiksi eri liivijengien kohtaamisessa.

Aiemmin poliisista arvioitiin, että paikalle saapuisi toistasataa Outlaws MC:n jäsentä. Joki-Anttila ei halua arvioida Vääksyyn saapuneiden määrää tarkemmin.

–  Olemme varautuneet erilaisiin tilanteisiin. Tilanne voi muuttua nopeastikin, joten on vähän huono antaa mitään tämänhetkistä arviota, Joki-Anttila sanoo.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio