Kampanjansa avannut Stubb huolissaan ilmapiirin kovenemisesta

Jukka Ritola
Kampanjansa avannut Stubb huolissaan ilmapiirin kovenemisesta

Stubb avasi tänään puheenjohtajakampanjansa.

STT

Hienompia maisemia ei pääkaupunkiseudulta olisi löytynyt, kun kokoomuksen puheenjohtaja Alexander Stubb avasi puheenjohtajakampanjansa. Stubb esitteli kampanjaveturinsa ja periaatteitaan Espoon Haukilahdessa Haikaranpesä-ravintolassa, korkealla vesitornissa.

Kokoomuksen kansanedustaja Kai Mykkänen ja vararehtori sekä entinen kansanedustaja Anu Urpalainen lähtevät vetämään Stubbin kampanjaa.

Kampanja on jo organisoitu eri puolilla Suomea. Stubbia tukevat muun muassa opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen Hämeen kokoomuksesta ja kansanedustaja Juhana Vartiainen Helsingistä.

Stubb sanoo, että hänen kokoomuksellaan on maltillinen keskustaoikeistolainen linja. Hän sanoo uskovansa vahvasti empatiaan ja lämpöön. Hänestä näyttää, että yhteiskunta on menossa liian kovaan suuntaan, mitä kuvastaa kiristynyt yhteiskunnallinen keskustelu.

Kokoomuksen puheenjohtajakisaa yhä harkitseva Petteri Orpo on arvioinut, että tilanne kokoomuksen sisällä on jännittynyt. Stubb myönsi, että tietyissä piireissä on aina jännitteitä. Se kuuluu hänestä puolueeseen, jonka 舡katto on korkealla ja seinät leveällä舡.


Kommentit (4)

  • Nimetön

    Stubbin mukaan tässä maassa tehdään nyt kaikkien aikojen kokoomuslaisinta politiikkaa ja kukaan kokoomuslainen ei voi olla tästä suuntauksesta tyytymätön. Stubb on tässä väitteessään aivan oikeassa, näin tosiaankin on. Onneksi sentään eduskunta ja kuntavaaleissa tällä asialla ei ole mitään merkitystä. Nämä tärkeät vaalit ratkaistaan vielä tavallisten kansalaisten äänillä. Vaikka kaikki kokoomuksen jäsenkirjan omaavat äänestäisivät sata prosenttisesti puoluettaan, ei niillä äänillä mitään vaaleja voiteta. Tämän kokoomus tulee näkemään jo ensi vuoden kuntavaaleissa, varsinkin jos Stubb vielä on silloin kokoomuksen puheenjohtajana vaaleja vetämässä.

  • Neuvos

    Palkasta pois kampanjointiaika tai mieluummin tilalle henkilö jolla on aikaa hoitaa annettua tehtävää.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet