pirkanmaa

Kahta naista kohti ammuttiin ilmakiväärillä talon ikkunasta Tampereella

Kahta naista kohti ammuttiin ilmakiväärillä talon ikkunasta Tampereella
Sanna PekkonenAamulehti

Kahta naista kohti ammuttiin ilmakiväärillä talon ikkunasta maanantai-iltana Tampereella. Tapaus sattui Pispalassa Ratakadulla kello 22.45.

Poliisin mukaan luodit eivät osuneet alle 20-vuotiaisiin naisiin, mutta viuhuivat läheltä.

Saatujen tietojen ja tekijän tuntomerkkien perusteella poliisi teki päivystävän komisarion päätöksellä etsinnän huoneistoon, josta naisia kohti ammuskeltiin. Asunnosta löytyi päihtynyt noin 30-vuotias mies ja ilmakivääri.

Mies kuljettiin säilöön selviämään ja ilmakivääri otettiin poliisin haltuun. Miestä epäillään vaaran aiheuttamisesta ja törkeä pahoinpitelyn yrityksestä.


Kommentit (5)

  • Nimetön

    ” Asunnosta löytyi päihtynyt noin 30-vuotias mies ja ilmakivääri.”

    Asunnosta löytyi siis päihtynyt 30-vuotias idiootti.

  • Nimetön

    Omien ”ballististen kokeitteni” mukaan oikea ilmakivääri (ilmakko) menee kahden vedellä täytetyn maitotölkin läpi, eli on hengenvaarallinen ainakin kaulan seudulle.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio