Kadonnutta nunnaa etsitään jatkossa poliisin omin voimin

Jatkossa nunnan etsinnässä käytetään kadonneiden etsintään koulutettuja koiria ohjaajineen.

Tiina Kontro-Heiskanen
Kadonnutta nunnaa etsitään jatkossa poliisin omin voimin

Poliisin sunnuntaina antaman arvion mukaan on erittäin epätodennäköistä, että etsittävä olisi enää liikuntakykyinen.

STTHeinävesi

Heinävedellä viikko sitten tiistaina kadonneen nunnan etsintöjä jatketaan poliisin omin voimin, kertoi Itä-Suomen poliisi maanantaina.

Laajamittaisiin etsintöihin osallistui viikon aikana jopa 40 vapaaehtoista ja useita poliisipartioita.

Elisabet-luostariniminen 73-vuotias nunna katosi Lintulan luostarista Heinävedeltä. Poliisin sunnuntaina antaman arvion mukaan on erittäin epätodennäköistä, että etsittävä olisi enää liikuntakykyinen, jos hän on ollut metsässä koko ajan. Etsinnöissä on käyty läpi myös kaikki alueen rakennukset.

Jatkossa nunnan etsinnässä käytetään kadonneiden etsintään koulutettuja koiria ohjaajineen. Poliisin koirapartiot käyvät mahdollisuuksien mukaan normaalin partioinnin ohessa tekemässä etsintöjä alueella.

Havaintoja ja tietoja asiaan liittyen pyydetään ilmoittamaan poliisille.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio