Perussuomalaisista eronneiden uusi nimi on Sininen tulevaisuus

Viime tiistaina perussuomalaisten eduskuntaryhmästä eronneet kapinalliset ovat perustaneet uuden yhdistyksen, josta tulee myös puolue. Yhdistyksen nimi on Sininen tulevaisuus.

Mauri Ratilainen
Perussuomalaisista eronneiden uusi nimi on Sininen tulevaisuus

Simon Elo (vas) ja Sampo Terho sekä Tiina Elovaara kertoivat ryhmän uudesta nimestä maanantaina eduskunnassa.

Hannamari Ahonen, STT, Lännen MediaHelsinki

Kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terho, perussuomalaisista eronneen Uusi vaihtoehto -ryhmän puheenjohtaja Simon Elo ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja Tiina Elovaara kertoivat eduskunnassa, että perussuomalaisista irronnut ryhmä perustaa sininen tulevaisuus -nimisen puolueen. Samannimisen yhdistyksen puheenjohtajana toimii Sampo Terho.

Terhon mukaan nimi kuvastaa vakautta, rauhaa, isänmaallisuutta ja uudistusmielisyyttä.

Yhdistys on tänä aamuna viety Patentti- ja rekisterihallitukseen. Kannatuskorttien kerääminen alkaa lähiaikoina. Kun 5000 nimeä on kasassa, voidaan puoluetta hakea puoluerekisteriin.


Lue myös nämä


Kommentit (18)

  • Nimetön

    Siitä se puolueen linja alkaa selkiytyä . Oman aikansahan se aina vie ,uudet puolueet tarvitsevat aikaa löytääkseen hyvän ja yhtenäisemmän linjan .Nyt on Sininen tulevaisuus puolue oppirahansa maksanut ,ja toivon hyvää tulevaisuutta .

  • Nimetön

    Parempi nimi olisi TLT, eli Takana Loistava Tulevaisuus.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio