Pirkanmaa

Kuorma-auto peruutti bussin kylkeen Tampereen keskustassa – Yhdeksän loukkaantui

Lukijan kuva
Kuorma-auto peruutti bussin kylkeen Tampereen keskustassa – Yhdeksän loukkaantui

Tältä näytti bussin kylki kuormauton peruutettua sitä päin Tampereen Hatanpään valtatiellä tiistaina.

Anu Leena Koskinen, Satu Peltola Aamulehti

Tampereen keskustassa on sattunut hetki sitten liikenneonnettomuus.

Onnettomuus tapahtui, kun kuorma-auto peruutti Ratinan kauppakeskuksen työmaalta Hatanpään valtatielle törmäten linja-auton kylkeen.

- Kuorma-auto törmäsi suoraan linja-autoaseman pysäkiltä lähteneen bussin kylkeen sillä seurauksella, että kaikki etuosan ikkunat sekä keskiovi rikkoutuivat, kertoo Pirkanmaan pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Matti Saari.

Tässä kohtaa onnettomuus tapahtui, katso video:

 

Saaren mukaan onnettomuudessa loukkaantui yhdeksän henkilöä.

- Kahdeksan vammat tarkistettiin paikan päällä, mutta yksi henkilö toimitettiin paikalta tarkistuttamaan vammansa- Onnettomuudessa oli kaikki ainekset vakavampaankin, sillä bussi oli täynnä ihmisiä. Saari kertoo.

Edith Andersson
Edith Andersson

Lue myös nämä


Kommentit (25)

  • Nimetön

    Rakentaminen täytyy lopettaa heti Tampereella. Ihan järjetöntä koko kauppakeskuksen laajentaminen, kun ei siellä nytkään ole kaikissa liikkeissä asiakkaita. Kuka korvaa, jos näitä sattuu vastaisuudessakin? Viranomaisia valvomaan työturvallisuutta työmaalla. Puutteet on korjattava ettei jatkossa sattuisi tällaista.

  • Matti

    Tämä kommenttini ei liity tähän tapaukseen, mutta kuitenkin linja_autoihin. Vuosia sitten Linja-autot saivat etuoikeuden pysäkiltä lähtiessään 60 rajoitusalueella. Mutta itse olen ollut varovainen sen suhteen ja monelta kolarilta olen välttynyt l-auton lähdettyä pysäkiltä yht’äkkiä kääntymään ajoradalle. Itse olen ollut ohittamassa ja ollessani jo linja-auton keulan kohdalla. Väistöliike on pelastanut kolhuilta lukemattomia kertoja. Että liikenteessä tarvitaan myöskin pelisilmää ja tilanteiden ennakoimista. Ja tietenkin omasta etu-ajo oikeudesta ei pidä pitää kiinni, mikäli kolari on vältettävissä.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet