Kaksi 17-vuotiasta nuorta kuoli mopoauton ja pakettiauton kolarissa Sastamalassa

Kaksi 17-vuotiasta nuorta kuoli mopoauton ja pakettiauton kolarissa Sastamalassa
Marja Aaltio, Minna Ala-HeikkiläAamulehti

17-vuotiaat tyttö ja poika menehtyivät Sastamalan Pirkanmaantiellä tapahtuneessa mopoauton ja pakettiauton nokkakolarissa. Pakettiautoa ajanut 1980-luvulla syntynyt mies on kuljetettu loukkaantuneena ambulanssilla sairaalaan. Ajoneuvoissa ei ollut muita henkilöitä.

Kolari sattui lauantai-iltana puoli kahdeksan aikaan. Onnettomuuspaikka on Sastamalan puolella, mutta aivan Nokian rajan tuntumassa.

Tie 12 oli suljettuna liikenteeltä sunnuntaiyönä puoli kahteen saakka.

Minna Ala-Heikkilä
Kaksi nuorta kuoli, kun tila-auto ajoi heidän mopoautoaan päin.

Kaksi nuorta kuoli, kun tila-auto ajoi heidän mopoautoaan päin.


Lue myös nämä


Kommentit (15)

  • mies38

    Vai oli tarkoitus vahingoittaa vain itseään…pitäisi olla älliä sen verran nupissa, että toista autoa päin ajettaessa kärsii aina muutkin. On se kumma, että lähes aina itsetuhoisen tarvitsee liikenteessä ajaa toista autoa päin. Suomesta löytyy miljoonia puita maantien vierestä, ojarumpuja ym., ym. Ajaisi 150km/h metsään niin uskoisin sen hengen lähtevän niinkin. Ja vielä kännissä ajamaan…eikä edelleenkään ollut tarkoitus kuin vahingoittaa itseään. Ei paljon menehtyneiden vanhempia lämmitä tuollaiset selitykset. Mielenkiinnolla odotan uutista tuomiosta…ihmishenki kun on tässä maassa 0 euroa eli ei minkään arvoinen. Tässä hyvä esimerkki kuinka meillä Suomessa poliitikoiden jatkuvat säästöt vaikuttavat tieliikenneturvallisuuteen. Keskikaiteista on puhuttu vuosia, vaan eipä ole mitään asialle tehty. Ovat kuulemma liian kalliita. Onko Suomelle halvempaa kun nuoria kuolee? Kehottaisin herroja laskemaan uudestaan ja jättämään ne omat palkankorotukset pois laskuista. Lisäksi kaiteiden valmistus tuo niitä OIKEITA työpaikkoja Suomeen eikä mitään väkisin väännettyjä työllistämispaikkoja. Poliitikot voivat viimeistään tässä vaiheessa lopettaa paasaamisen hyvinvointivaltiosta, koska oikeassa hyvinvointivaltiossa tieliikenneturvallisuus on kaiken a ja o.

  • kyynel silmissä

    Otan Osaa Suureen Suruunne

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio