Huoneisto syttyi palamaan Tampereen Muotialassa – palo lähti saunaosastolta, kolme koiraa kuoli

Aapo Laakso
Huoneisto syttyi palamaan Tampereen Muotialassa – palo lähti saunaosastolta, kolme koiraa kuoli
Aapo Laakso, Jenna Keto-TokoiAamulehti

Pelastuslaitos sai hälytyksen tulipalosta kello 11.40 Muotialantielle Tampereelle. Reilu tunti myöhemmin palo oli sammutettu. Pelastuslaitos tekee asunnossa edelleen jälkitarkistuksia.

Asunto on pienkerrostalon ensimmäisessä kerroksessa. Tarkka syttymissyy ei ole vielä tiedossa, mutta palo lähti liikkeelle saunaosastolta, jossa oli kolme koiraa syttymisaikaan. Koirat menehtyivät palossa.

Päivystävä palomestari Johannes Valkama kertoo, että pesutiloista jouduttiin purkamaan kattoa, mutta selvisi, että palo ei ollut levinnyt rakenteisiin. Asunto kärsi muilta osin savuvaurioista.

Asunnossa ei ollut ihmisiä palon aikaan, eikä yläkerran huoneisto vahingoittunut palossa.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Ikävää, jos koiria teljetään pesutiloihin siksi aikaa kun ollaan töissä. Tila on yleensä liian ahdas ja kuuma koirille. Parempi, ettei ota koiria, jos ei niitä pysty vapaana asunnossaan pitämään.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio