Pirkanmaa

Vaarallinen takaa-ajo Tampereella: Epäilty ajoi kevyen liikenteen väylää, hylkäsi autonsa ja juoksi kebabkioskille

Mies pakeni kevyen liikenteen väylää ja teki u-käännöksiä.

Joni Stenberg
Vaarallinen takaa-ajo Tampereella: Epäilty ajoi kevyen liikenteen väylää, hylkäsi autonsa ja juoksi kebabkioskille

Poliisi otti miehen kiinni kebab-pizzeria Juvan Grillin luona.

Jenna Keto-Tokoi, Tuomas RimpiläinenAamulehti

Henkilöautoa kuljettanut mies lähti lauantaina hieman ennen neljää iltapäivällä pakoon poliisia Turtolan Sotilaankadulta. Hän pakeni välillä Kaukajärvi–Lukonmäki noin 25 minuutin ajan.

Poliisin mukaan mies aiheutti vakavia vaaratilanteita, sillä hän ajoi huomattavaa ylinopeutta taajamassa. Poliisi jättäytyi sivullisten turvallisuuden takia useita kertoja kauemmas pakenijasta.

Väistäjä osui rotvalliin

Tamperelainen Marika Anttila kertoo Aamulehdelle, että hän ajoi Sotilaankatua, kun takaa lähestyi kovaa vauhtia auto, jonka perässä tuli monta poliisiautoa hälytysajossa. Anttila veti nopeasti autonsa tien sivuun niin.

–Vanteet osuivat rotvalliin, mutta autoni ei tuntunut vaurioituvan pahasti, Anttila sanoo.

Pian pakeneva auto teki kuitenkin u-käännöksen ja tuli vastaan kovaa vauhtia. Tällä kertaa Anttila sai väistettyä kääntyvien kaistalle. Hän arvelee, että onnettomuus oli tilanteessa lähellä.

–Vältin suoran nokkakolarin.

Viisi minuuttia myöhemmin auto ilmestyi jälleen Anttilan näkyviin, tällä kertaa Solkikadulla. Se pakeni lopulta hiekkaista kevyen liikenteen väylää ja katosi näkyvistä.

–Kyllä se hetken tärisytti, kun minulla oli 1-vuotias poikanikin mukana autossa, Anttila sanoo.

Kiinniotto kebabkioskilla

Kävelemässä ollut Antti Laine puolestaan kertoo, että hän joutui kevyen liikenteen väylällä hyppäämään sivuun, kun pakenija ajoi vauhdilla kohti. Kolmas silminnäkijä kertoo Aamulehdelle, että myös pyöräilijä joutui väistämään miestä.

Lopulta mies pysähtyi ja jatkoi pakoaan jalan. Poliisi sai kuitenkin miehen kiinni muutaman sadan metrin päästä Juvankadulta kebab-pizzeria Juvan Grillin edestä.

Poliisin mukaan mies oli päihteiden vaikutuksen alainen. Häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja rattijuopumuksesta.

Lukijan video taka-ajotilanteesta Turtolasta:

 
Elina Saarikoski
Mies lähti ajamaan poliisia pakoon sotilaankadulta ja päätyi vajaan puoli tuntia myöhemmin pysähtymään Finninmäenkadulle. Mies juoksi vieressä olevan metsikön lävitse noin 300 metriä ja hänet otettiin kiinni läheisen grillikioskin pihasta.

Mies lähti ajamaan poliisia pakoon sotilaankadulta ja päätyi vajaan puoli tuntia myöhemmin pysähtymään Finninmäenkadulle. Mies juoksi vieressä olevan metsikön lävitse noin 300 metriä ja hänet otettiin kiinni läheisen grillikioskin pihasta.

Joni Stenberg

Lue myös nämä


Kommentit (11)

  • Nimetön

    Ei varmaan ollut ensimmäinen kerta kun tämä kyseinen henkilö on ajanut pöllyssä poliisia karkuun. Luulisi poliisia turhauttavan aina uudelleen ja uudelleen ottaa näitä samoja sankareita kiinni ja jo seuraavana päivänä on sama kaveri taas tien päällä pöllöilemässä.

  • pena

    Ei kun auto valtiolle kerran niilä on auto niin nehän ajaa edelleen oli ajokiellossa tai ilman korttia ei siihen korttia tarvitse jos kerran on haluja ajella niin nehän ajaa

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio