Yksi kuollut ja ainakin 20 loukkaantunut: Auto kaahasi jalkakäytävälle New Yorkissa – poliisin mukaan kyse ei terrorismista

Ylinopeutta ajanut henkilöautokuski on kaahannut väkijoukon päälle New Yorkissa.

GARY HE
Yksi kuollut ja ainakin 20 loukkaantunut: Auto kaahasi jalkakäytävälle New Yorkissa – poliisin mukaan kyse ei terrorismista

Times Square sijaitsee Manhattanin saarella.

Emilia TykkiAamulehti

Ainakin yksi ihminen on kuollut ja useita loukkaantunut auton ajettua väkijoukkoon New Yorkin Times Squarella.

CBS kertoo loukkaantuneiden määräksi 20. Heidän voinnistaan ei torstai-iltana Suomen aikaa ollut tarkempaa tietoa.

NYT: Kuljettaja alkoholin vaikutuksen alaisena

NYPD on vahvistanut, että kyseessä ei todennäköisesti ole terroriteko. Onnettomuuden syistä liikkuu toisistaan poikkeavia tietoja. Ensin yhdysvaltalaismedia kertoi, että kyse on sairaskohtauksesta. Illemmalla muun muassa The New York Times kertoi, että kuljettaja olisi ollut juopunut väkijoukkoon törmätessään ja että tällä olisi myös aiempaa rattijuopumus-taustaa.

GARY HE

Twitteriin ilmestyi pian onnettomuuden jälkeen suuri määrä videoita tilanteesta, sillä silminnäkijöitä tilanteella on iltapäivästä ollut runsaasti.

Muun muassa uutistoimisto Reutersin haastattelemat silminnäkijät kertovat, kuinka auto ajoi päin jalkakäytävällä kävelleitä ihmisiä. Silminnäkijöiden mukaan auto oli ajanut väärään suuntaan ennen törmäämistään jalankulkijoihin, kertoo Fox News.

Arttu Rantakärkkä

Uutista on päivitetty useaan otteeseen tuoreilla tiedoilla.


Lue myös nämä


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Autot eivät aja!
    Joku ajoi autoa!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio