Pirkanmaa

Nainen ui alasti Ylöjärven uimahallissa – esimies kiittää uimavalvojien hienoa toimintaa

Emil Bobyrev / Aamulehden arkisto
Nainen ui alasti Ylöjärven uimahallissa – esimies kiittää uimavalvojien hienoa toimintaa

Ylöjärven uimahalli kuvattuna maaliskuussa 2016.

Elina Laurila, Emilia TykkiAamulehti

Ylöjärven uimahallissa todistettiin perjantai-iltana erikoista episodia. Tilanne sai alkunsa, kun uimahalliin saapunut naisasiakas meni alasti pääaltaaseen uimaan.

Ylöjärven uimahallissa alasti uiminen on kielletty. Tästä syystä henkilökunta puuttui napakasti tilanteeseen heti sen havaittuaan.

- Sellainen on täysin uimahallin toimintasääntöjen vastaista. Jostain syystä nainen kuvitteli, että uimahalliin voi tulla alasti uimaan, kaupungin liikuntakoordinaattori ja hallihenkilöstön esimies Sini Kukkonen sanoo Aamulehdelle.

Uimavalvojat kiertelivät altaan reunoilla pyyhkeiden kanssa. Hallille saapui myös poliisipartio avustamaan henkilökuntaa tilanteessa.

Henkilökunta toimi hienosti

Kukkosen mukaan asiakkaat olivat kertoneet naisen käyttäytyneen aggressiivisesti pesutiloissa.

- Minkäänlaista vaaraa tilanteessa ei kuitenkaan kenelläkään ollut.

Perjantai-illat ovat uimahallissa rauhallisia, joten nainen sai uida melko rauhassa. Hän ei henkilökunnan pyynnöistä huolimatta suostunut tulemaan altaasta pois.

Kukkonen kiittelee uimahallin henkilökuntaa.

- He toimivat tosi hienosti. Koska nainen ei suostunut tulemaan pois, miespuolinen uimavalvoja toimi poliisin ohjeistuksen mukaisesti ja kävi hakemassa naisen altaasta, Kukkonen kiittelee.


Lue myös nämä


Kommentit (32)

  • Naapuripitäjästä päivää!

    Lukutaitoinen, Ylöjärvi on kaupunki, ei kunta.

  • Lukutaitoinen

    Toni, Ylöjärven kunta ei sijaitse Tampereella.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio