IL: Putin saapuu Suomeen tänä vuonna

Mikhail Klimentyev / Zuma press
IL: Putin saapuu Suomeen tänä vuonna

Venäjän presidentti Vladimir Putin saapuu Suomeen tänä vuonna.

STT

Venäjän presidentti Vladimir Putin saapuu tänä vuonna Suomeen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlan johdosta. Asiasta kerrotaan Venäjän presidentinkanslian verkkosivulla.

Iltalehden mukaan Putin sapuu Suomeen presidentti Sauli Niinistön kutsusta.


Kommentit (11)

 • peepee

  Mikäs siinä, kunhan ei tule tankkien kanssa

 • Pekka Honkala Hämeenlinna

  Putin taitaa tulla kesällä Kultarantaan. Kesään mennessä toivottavasti jotkut maailmanpolitiikan solmut on joko avattu tai lyöty miekalla halki.
  On myönteistä, että Suomella ja presidentti Niinistöllä on omaa tahtoa Venäjä-suhteen hoidossa. Suomen hyvät Venäjäkontaktit voivat olla arvokkaita sekä turvallisuuspolitiikan että kauppapolitiikan saralla. Amerikan ja EUn vuonna 2014 alkaneet pakotteet ja Venäjän vastapakotteet ovat vuositasolla leikanneet yli 3 miljardia Suomen vientikauppaa Venäjälle. On täysin mahdollista, että Trump ja Putin löytävät helposti sellaisia diilejä, joista on hyötyä molemmille suurvalloille ! Jos Itä lähenee länttä yli Atlantin, ei EU voi muuta kuin seurata perässä.
  Monien EU maiden vaaliasetelmat kielivät muutospaineista myös EUn yhteisessä ulkopolitiikassa.
  Toivotamme herra Putinin tervetulleeksi Suomen 100-vuotisjuhliin. Ehkä samalla voidaan valmistella isompaa Summitia, missä Suomi voisi tarjota puolueetonta maaperää ja hyvää turvatekniikkaa Suurvaltajohtajien neuvotteluille !

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio