Pirkanmaa

Ideaparkiin avautui yli 30 lajin liikuntakeskus – Kilometrin mittaiseen hiihtoputkeen tulossa "hyvin mielenkiintoista toimintaa"

Liikuntakeskuksen avaijaisissa kävi paljon väkeä.

Eriika Ahopelto/Aamulehti
Ideaparkiin avautui yli 30 lajin liikuntakeskus – Kilometrin mittaiseen hiihtoputkeen tulossa "hyvin mielenkiintoista toimintaa"

Salibandy Club Classicin Eemeli Salin ja Krister Savonen vetivät Ideapark Sportin avajaisissa Salibandy Training Campin. Mukana oli lähes sata junioria.

Kaisa UusitaloAamulehti

Ideaparkissa vietettiin lauantaina liikuntakeskus Ideapark Sportin avajaisia. Kauppakeskusjohtaja Visa Vainiola kertoo, että ensimmäisen kahden tunnin aikana paikalla tutustumassa kävi arviolta 2500 ihmistä.

–Ensimmäisille 500 kävijälle varatut yllätyspaketit menivät parissakymmenessä minuutissa, eli vipinää on kyllä ollut, Vainiola sanoo.

Ideapark Sport on Suomen ainoa kauppakeskuksessa sijaitseva liikuntakeskus. Keskuksessa on tanssi- ja urheiluseurojen toimintaa, mutta myös yksityishenkilöt voivat varata kenttiä käyttöönsä maanantaista alkaen.

Avajaisissa tarjoiltiin leivoskahvien lisäksi muun muassa lajiesittelyitä, salibandyn kaikille avoin training camp ja Duudsoneiden HP:n ja Jarpin show.

–Hieno juttu on myös salibandyn All stars -peli, jossa Lekin A- ja B-junioripelaajat haastavat vanhoja huipputason pelaajia. Siellä on mukana esimerkiksi Ilveksen jalkapallojoukkueen valmentaja Jarkko Wiss, joka ottaa salibandymailan käteen elämänsä ensimmäistä kertaa. Juniorit ovat aika innoissaan, Vainiola hehkuttaa avajaistunnelmaa.

Kenttävarauksia tullut hyvin

Ideapark Sportiin on Vainiolan mukaan tullut hyvin kenttävarauksia. Tähän mennessä vuoroja ovat voineet varata vain seurat, mutta maanantaista alkaen myös yksityishenkilöt pääsevät varaamaan kenttiä Ideapark Sportin verkkosivuilta. Vainiolan kertoo, että liikuntakeskuksessa järjestetään myös turnaustoimintaa.

–Ensimmäisenä toimintakautena meillä on esimerkiksi salibandyliiton turnauksia ja tavoitteena olisi saada myös SM-tason ja kansainvälisen tason matseja mukaan, Vainiola sanoo.

Uudessa liikuntakeskuksessa voi harrastaa yli 30 lajia salibandysta ja sulkapallosta tanssiin, voimisteluun ja kuntoliikuntaan asti. Loka-marraskuussa valmistuvat vielä kiipeily- ja parkouralue sekä jalkapallohalli. Samalla liikuntakeskukseen avautuu myös 1,2 kilometrin pituinen hiihtoputki, mutta ei suinkaan hiihtämistä varten.

–Sinne on tulossa hyvin jotain hyvin mielenkiintoista toimintaa, josta kerromme lisää sitten vasta syys-lokakuussa, Vainiola vihjaa.

Oikaisu 12.8.2017 klo 19.34: Jarkko Wiss on Ilveksen jalkapallon edustusjoukkueen nykyinen päävalmentaja, ei entinen.


Kommentit (4)

  • Nimetön

    LeKillä ei ole A-juniorijoukkuetta ollenkaan vaan vanhimmat junnut on B-junioreita

  • Nimetön

    Hiihtoputki pitäisi saada ilman muuta käyttöön ! ” Hiihtoon ”

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio