HS: Sieniyrittäjä Tero syö vain kaksi ateriaa päivässä – ruokalasku 40 000 dollaria per vuosi

SENJA LARSEN
HS: Sieniyrittäjä Tero syö vain kaksi ateriaa päivässä – ruokalasku 40 000 dollaria per vuosi

Tero Isokauppila asuu Yhdysvalloissa ja menestyy sieniyrittäjänä.

Edith Andersson Aamulehti

Kaliforniaan muuttanut sieniyrittäjä Tero Isokauppila pyrkii elämään ja syömään niin terveellisesti kuin mahdollista. Hän kertoo elämäntavastaan Helsingin Sanomissa.

Miehen ruokavalion salaisuus on niin sanottu pätkäpaasto. Se tarkoittaa sitä, että hän on joka vuorokaudesta 16-20 tuntia syömättä, ja syö kaksi ateriaa: kevyen ja tukevamman.

Lue myös:

Saako pakurikääpää kerätä luonnosta?

Hän epäilee pätkäpaaston parantavan kognitiivisia toimintoja ja pidentävän elinikää. Kun hän syö, hän syö esimerkiksi maalaistomaatteja tai salaatteja, joissa on sieniä, hummusta ja munakoisotahnaa. Kun hän ei syö, hän juo esimerkiksi sienijuomia tai lähdevettä. Oman yrityksen pakurikääpäkahvi on myös miehen ruokalistalla.

Tero Isokauppila kertoo Youtubessa sienistä ja elämäntyylistään

Vaikka mies syö vain harvoin, hänen ruokalaskunsa on todella suuri. Miehen itsensä mukaan rahaa ruokaan ja lisäravinteisiin menee joka vuosi 40 000 dollaria eli noin 38 000 euroa.

- On ehkä parempi, etten ihan tarkalleen tiedä, paljonko rahaa kuluu, hän sanoo haastattelussa.

Korjaus 8.1. kello 10.34: Korjattu toimimaton linkki, joka vie Helsingin Sanomien juttuun.


Kommentit (13)

  • nälkäkurki

    Mättää syötävää suuhunsa jotain 110 euron edestä vuoden jokaisena päivänä. Elämä on.

  • Nimetön

    Syö vain kaksi ateriaa????? Moni Suomessakin syö yhden aterian

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet