Hervantalainen Irja on auttanut muita jo lähes 20 vuotta: "Tämä on henkireikäni"

Hervantalainen Irja on auttanut muita jo lähes 20 vuotta: "Tämä on henkireikäni"

Kun Irja Heinänen ja Sinikka Toivonen lähtevät yhdessä ulkoilemaan, jutut eivät lopu kesken.

Aamulehti

Kun Tampereen Hervannassa asuva Irja Heinänen jäi pois työelämästä, hän huomasi pian olevansa turhautunut. Liityttyään Yhdessä Selviytymisen Tuen vapaaehtoiseksi, hän löysi päivilleen sisältöä. Onni-sarjan jaksossa lähes 20 vuotta vapaaehtoisena toiminut Heinänen kertoo, mitä vapaaehtoistyö merkitsee hänelle.

- Tämä on minun henkireikäni. Ulkoilutan ja käyn seurustelemassa tai kauppareissulla tai ihan miten vain. Kaikki tulee iloiseksi, kun aikani höpötän vanhukselle. Tulee hyvä mieli itselle, kun vanhus sanoo, että tule uudelleen.

Katso video:


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio