Autot

Häkellyttävä luksusauto käänsi päät kauppakeskuksen parkkipaikalla Lempäälässä – hinta 544 800 euroa

Minna Ala-HeikkiläAamulehti

Lempäälän Realparkissa avataan lauantaina 22. huhtikuuta luksusautojen myymälä Luxury Collection. Testasimme liikkeen kalleimman auton, uudenkarhean 544 800 euron Ferrari 488 Spiderin.

Katso videolta, miten Spider murahtaa liikkeelle, miltä se näyttää ja mitä mietteitä arvoauto herättää Ideaparkin asiakkaissa:

 

Koska tällaista autoa pääsee harva ajamaan, kerromme myös auton teknisiä tietoja.

Vuoden 2017 mallia olevan Spiderin matkamittarissa on vasta 100 kilometriä. Konepellin alla hyrrää 3,9-litrainen V8-tuplaturbomoottori. Tehoa on 670 hevosvoimaa (vääntö 760 Nm). Auto kiihtyy nollasta sataan 2,9 sekunnissa ja kahteensataan 8,4 sekunnissa. Huippunopeus on yli 325 kilometriä tunnissa.

Spiderissa on seitsemän vaihdetta ja kaksoiskytkinvaihteisto, jolloin autolla voi ajaa sekä automaatilla että manuaalivaihteilla. Vaihteet vaihtuvat ratin sivuilla olevista viiksistä.

Ferrarissa on hiilikuitujarrut.


Lue myös nämä


Kommentit (26)

  • Metelin pitäjä

    Auto muuten OK. Siinä on yksi vika ja sen vuoksi se joutaa romuttamolle. Mielipuolinen meteli. Se tunkeutuu kadun varren kiinteistöjen sisätiloihin ja asukkaiden korvien kuuloluut takovat tämän pirullisuuden aivojen hermoihin.
    Myös ulkotilojen älytön melulähde.

  • Nimetön

    Ei mene ei, 600cbr tosiaan 6 sekuntiin. Menee lähemmäs 10s. Tässä vanha Audi joka ei syö öljyä mutta tollasta cbr:iä kyllä:

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio