Aapo LaaksoAamulehti

Seitsemättä kertaa järjestettävä Team City Challenge -kilpailu kisataan tänään Tampereella. Kilpailussa 2–4 hengen joukkueet kiertävät toimintarasteja ja yrittävät kasata voittavaa pistepottia.

Aiempina vuosina rasteihin on kuulunut korkeita uimahyppyjä, vaijeriliukuja, mäkiautoilua, temppuratoja ja köysillä rakennuksista laskeutumista.

Tämän vuoden kilpailuun on ilmoittautunut yhteensä 1 300 osallistujaa. Kisassa on omat sarjat työporukoille, harrastajille ja kilpailuhenkisemmille joukkueille.

Tapahtuma alkaa miesten ja naisten kilpasarjojen startilla Koulukadun kentällä kello 9.30, josta kilpailijat hajautuvat rasteille ympäri kaupunkia. Muille sarjoille lähtölaukaus kajahtaa kello 10.


Kommentit (1)

  • Järjestäjä

    Oleellista olisi kertoa myös se, että tämä järjestetään harrastustoimintana vapaaehtoisten voimin Tampereen Nuorkauppakamari ry:n toimesta, eikä kyseessä ole tapahtumalla voittoa tavoitteleva yritys (kuten esim extreme run:lla)

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio