Lähes 87 miljoonaa Eurojackpotissa voittanut ilmoittautui: ”Veikkaus on päässyt onnittelemaan”

Veikkaus kertoo voittajasta tietoja niukasti, koska hänen yksityisyyttään halutaan suojata.

Alma Media / arkisto
Lähes 87 miljoonaa Eurojackpotissa voittanut ilmoittautui: ”Veikkaus on päässyt onnittelemaan”

Hirmuvoitto pelattiin Tampereen Lielahden Citymarketissa.

Taneli Koponen Aamulehti, STT

Lähes 87 miljoonaa euroa Eurojackpotista viime perjantaina voittanut henkilö on ottanut yhteyttä Veikkaukseen.

- Veikkaus on päässyt onnittelemaan häntä. Olemme tunnistaneet voittajan luotettavalla tavalla, kertoo tiedottaja Pirjo Ilves Veikkauksesta.

Veikkauksen mukaan voittajan yksityisyydensuojan vuoksi voittajasta ei anneta tarkempia tietoa.

Voitto oli pelattu Tampereella Lielahden K-citymarketissa. Voittaja oli pelannut yhden ainoan rivin pikapelinä, eli hän antoi koneen arpoa numerot. Voitto on yhdestoista Suomeen saatu Eurojackpotin päävoitto.

Veikkauksen mukaan kansainvälisessä vertailussa voitto pääsee kolmannelle sijalle: vain Saksaan ja Tšekkiin menneet 90 miljoonan euron voitot ovat sitä edellä.

Eurojackpotissa on tullut Suomeen tätä ennen kymmenen päävoittoa, joille jokaiselle on löytynyt voittaja. Lotossa miljoonavoitto on jäänyt lunastamatta viimeksi vuonna 1995. Tuolloin potti oli noin 2,3 miljoonaa euroiksi muunnettuna.


Lue myös nämä


Kommentit (7)

  • Doaa

    Onnea voittajalle♡

  • Onnea voittajalle

    Hieno juttu ja onnea voittajalle! Nyt sitten opiskelemaan sijoittamista…. tai no… eihän tuota rahamäärää saa yhden ihmiselämän aikana edes kulutetttua (vaikka ei sijoittaisi senttiäkään).

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio