ESS: Yli 500 ihmistä etsi viikkoja sitten kadonnutta koiraa Lahdessa

JUSTIN LANE
ESS: Yli 500 ihmistä etsi viikkoja sitten kadonnutta koiraa Lahdessa

Lahdessa sadat ihmiset etsivät perjantaina kiinanpystykorvaa eli chow chow'ta. Kuvituskuva.

Sanna Pekkonen Aamulehti

Yli 500 ihmistä on perjantaina osallistunut Lahdessa viikkoja kadoksissa olleen koiran suuretsintään. Asiasta kertoo Etelä-Suomen Sanomat Kadonnut chow chow eli kiinanpystykorva on ollut karkuteillä jo seitsemän viikkoa.

Koiran isäntä Ari Kukkeenmäki arvioi Etelä-Suomen Sanomille, että koiraa etsi perjantaina jopa 500-600 etsijää. Suurin osa heistä oli Kuukkeenmäelle tuntemattomia. Etsinnöistä oli tehty ennakkoon tapahtuma Facebookiin.

Etsijöistä muodostettiin suuri ympyrä, joka eteni hiljalleen kohti keskustaa.

Koirasta saatiin Etelä-Suomen Sanomien mukaan muutamia näköhavaintoja illan aikana.


Kommentit (5)

 • Etsintämies

  Se on puppua, että Lahessa ihmiset lähtee joukolla ettiin kadonneita ihmisiä.
  Eipä ole juuri muita näkyny, kuin vapepan ihmisiä etsinnöiss
  .
  .

 • 3 koiran omistaja

  Meillä täällä Lahdessa ollaan eläinrakkaita ja halu auttaa on suuri kun huoli on suuri. Tottakai josihminen katoaa niin etsintäpartiot ovat silloinkin liikkeellä. Minusta on inhimillistä auttaa kun omistajilla on hätä koiransa puolesta.
  Toivon että raketit kiellettäisiin !!!!!!!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet