Espanjalainen tyrmistyi yleisestä näystä suomalaismiesten alapäässä – "Herran tähden!"

Espanjalaistoimittaja Eric Lipchis listaa kolme seksiin liittyvää erikoisuutta Suomessa. Yksi liittyy miesten intiimialueisiin.

Linus Otsamo
Espanjalainen tyrmistyi yleisestä näystä suomalaismiesten alapäässä – "Herran tähden!"

Eric Lipchis kertoo seksiin liittyvistä eroista Suomen ja Espanjan välillä. Katso video alta.

Tuukka VälimäkiAamulehti

Seksielämä on melko samanlaista joka maassa - vai onko?

Espanjalaistoimittaja Eric Lipchis listaa Eric Suomessa -sarjan kevätkauden päätösjaksossa kolme merkittävää seksiin liittyvää eroa Suomen ja Espanjan välillä. Katso tästä:

 

Ericiä ihmetyttää muun muassa silmiinpistävä ero suomalais- ja espanjalaismiesten intiimialueilla (videolla kohta 3).

Eric Suomessa on Aamulehden videosarja, jossa espanjalaistoimittaja Eric Lipchis tutustuu suomalaiseen kulttuuriin ja elämäntapaan.

Sarja jää kesäkuun ajaksi tauolle ja palaa Aamulehden sivuille jälleen heinäkuussa! Kaikki ilmestyneet videot löytyvät Klipistä.

Katso alta aiempi jakso: Eric kertoi espanjalaiselle koomikolle asioita Suomesta - seksiin liittyvä tabu yllätti

 

Lue myös nämä


Kommentit (37)

  • Aikuinen nainen

    Aikuisella miehellä kasvaa karvat alapäässä. Karvattomuus ei todellakaan kiihoita. Ehkä siihen tottuisi, jos rakas olisi luonnostaan karvaton.

    Herää kysymys minkälaiset miehet kiihoittuvat karvattomista naisista…

    Sänki se vasta kammottava onkin! Hiertää ihon rikki tositoimissa. Ylä- ja alapäässä. Ja se sänki tulee vuorokaudessa, joten saa olla jatkuvasti sheivaamassa. Se vasta epähygieenistä onkin, kun iho menee rikki ja tulehtuu. Kysy vaikka lääkäriltä, jos et usko.

  • Trimmaaja

    Itse trimmaan alapääni siistiksi, mutten kokonaan kaljuksi koska se olisi silmiinpistävän luonnotonta. Ja kun Suomessa karvojen ajelu miehillä on harvinaisempaa, olen yrittänyt tehdä tämän trimmailun mahdollisimman luonnollisen näköisesti ikäänkuin häpeäisin sitä, että haluan alapääni näyttävän siistiltä. Odotan kuitenkin samaa naiselta, en minäkään halua naamaani tunkea rehottavaan pusikkoon, tuskin moni nainenkaan. Toisaalta kukin ihan tyylillään, mutta turhaan moni tuntuu tuohon posliiniksi ajamiseen ja ”terveysvaikutuksiin” tarttuvan, ei sitä kaikkea tarvitse pois ajaa, ei minusta naisenkaan, kunhan on siisti. Mikään ei estä trimmaamasta järkevästi.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio