Pirkanmaa

Dramaattinen ero muutamassa tunnissa: Lunta sataa, ajokeli huononee

MInna Ala-Heikkilä
Dramaattinen ero muutamassa tunnissa: Lunta sataa, ajokeli huononee

Nokian Sarkolassa tuli lunta kunnolla lauantaina illalla.

STT, Aamulehti

Hetki Tapparan kultajuhlien jälkeen pitää hieraista silmiään. Lunta sataa. Tampereen keskusta on valkoisena sateesta.

Anu Leena Koskinen
Vähän ennen kahdeksaa Tampereen keskustassa alkoi sataa lunta.

Vähän ennen kahdeksaa Tampereen keskustassa alkoi sataa lunta.

Vielä muutama tunti aiemmin oli selkeää.

tomi vuokola
Pari tuntia aiemmin Tapparan kultajuhlissa oli vielä selkeää.

Pari tuntia aiemmin Tapparan kultajuhlissa oli vielä selkeää.

Ajokeli huononee iltaa kohden lähes koko maassa, kerrotaan Tampereen tieliikennekeskuksesta. Ajokeli on illan ja yön aikana huono tai erittäin huono Etelä- ja Keski-Suomessa.

Turussa on tullut niin paljon lunta, että Turun Palloseuran ja tammisaarelaisen EIF:n Ykkösen jalkapallo-ottelu keskeytettiin ensimmäisen puoliajan jälkeen. Ottelun aikana alkoi sataa rankasti lunta.

Etelässä sade muuttuu illan aikana lumisemmaksi ja teille kerääntyy sohjoa. Ilmatieteen laitoksen mukaan lumisohjoa kerääntyy aamuun mennessä lähes koko Suomen teille, Pohjois-Lappia lukuun ottamatta.

Tieliikennekeskuksen mukaan pahimmilta kolareilta on vältytty tähän mennessä, mutta etenkin kesärenkaat vaihtaneita kehotetaan varovaisuuteen.

Ilta-Sanomat uutisoi, että Tallink Siljan Ruotsin-laivasta Silja Symphony joutui kovan tuleen takia hinattavaksi. Tallink Siljan viestinnästä kerrottiin lehdelle, että kovassa tuulessa saatetaan pyytää hinaaja tai kaksi avuksi laiturista lähtemiseen.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio