Demarien voitto pikemminkin kasvaa Tampereella – Tulos vahvistetaan keskiviikkona

Enää ei kannata spekuloida sillä, että jokin toinen ryhmä nousisi demareiden ohi Tampereella, sanoo keskusvaalilautakunnan sihteeri Juha Perämaa.

ERIIKA AHOPELTO
Demarien voitto pikemminkin kasvaa Tampereella – Tulos vahvistetaan keskiviikkona

Atanas Aleksovski sanoi Aamulehden vaalipaneelissa, että Ratapihakadun tavara-asema voitaisiin purkaa heti.

Jaana KerolaAamulehti

Tampereella laskettiin jo maanantaina ääniä uudestaan, ja laskennan tulos kertoo demarien voiton olevan suurempi kokoomuksen ja rkp:n valtuustoryhmästä kuin ensimmäisessä laskennassa saatu 99 ääntä. Vaalin tulos vahvistetaan keskiviikkona.

Ero on joka tapauksessa pieni, sillä Tampereella annettiin 112 404 hyväksyttyä ääntä.

Keskusvaalilautakunnan sihteeri Juha Perämaa kertoo, että seuraava tarkka tieto annetaan keskiviikkona vaalin tuloksen vahvistamisen yhteydessä.

- Tarkistuslaskentaa tehtiin maanantaina ja ero on muuttunut, mutta on mahdollista, että se muuttuu vieläkin. Tässä vaiheessa tarkistuslaskentaa voi sanoa, että ero on kasvanut joillain äänillä, Perämaa sanoo.

Hän arvioi, että enää ei kannata spekuloida sillä, että jokin toinen ryhmä nousisi suurimmaksi Tampereella.

- Kaikki viittaa siihen, hän sanoo.

Perämää sanoo, että myös eilen valituiksi tulleiden osalta ei näytä tulevan muutoksia.

Sdp vetää neuvotteluja pormestarikoalitiosta kunnallisjärjestön puheenjohtajan Atanas Aleksovskin johdolla. Sdp:n on määrä nimittää pormestariehdokkaansa keskiviikkona.


Lue myös nämä


Kommentit (1)

  • Jukka Keskinen

    Uskomatonta! Miten kukaan, joka haluaa asioiden olevan paremmin voi äänestää demareita, jotka tämän kaiken kurjuuden eli työpaikkojen lipumisen ulkomaille ja työttömyyden on saanut aikaan?!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio