Asiakas kehui Kampin asemalla surullisen myyjätytön kauneutta – Sai itsekin yllättävän lahjan

Asiakas kehui Kampin asemalla surullisen myyjätytön kauneutta – Sai itsekin yllättävän lahjan

Näyttelijä Jarno Malisen saama kirjelappuu on samalla romanttinen ja mieltä syvästi liikuttava.

Ville HammarbergPori

Arjen kauneus on kaikkien kaapattavissa. Sen osoittaa tositarina.

Porilaisnäyttelijä Jarno Malinen odotteli torstaina Helsingin Kampin asemalla bussia kotiin. Takana oli jännittävä viikko, sillä Malisen tähdittämä porilaiselokuva Rauni reposaarelaisen oli ollut esillä Rakkautta & anarkiaa -festivaaleilla Helsingissä.

Malinen oli ostanut Kampin putiikista limpparipullon, mutta häkeltynyt myyjättären kauneuden edessä niin, ettei ollut saada sanaa suustaan.

- Sen möi mulle niin kaunis tyttö, että menin hetkeksi hämmennyksiin. Sanoinkin hänelle, että mun ajatukset hippasen katosi, kun jäin katsomaan hänen silmiään ja kaunista hymyä.

- Tuntui jotenkin hyvältä sanoa hänelle nämä sanat. Poistuin kioskilta ja menin laiturille venailee. Olin nousemassa Porin bussiin, kun kyseinen kioskin kaunis myyjä juoksi siihen ja antoi kirjekuoren ja sanoi, että lue tää vasta bussissa tai kun oot perillä.

Malinen avasi kuoren vasta Porissa. Kirjelappusessa luki: "Tänään on ollut ikävä päivä, ollut surua ja murhetta. Et tiedäkään kuinka tärkeältä sanasi tänään tuntui. Sait hymyilemään, kiitos siitä vihreesilmä".

- Pointtina tässä ei ole muuta kuin, että jos näkee jotain kaunista, niin on kiva sanoa se toiselle. Ei kauniita sanoja kannata säästellä, jokainen on ansainnut ne, ne kaikki, miettii kirjeestä liikuttunut Malinen edelleen.

Miikka Pihlajamäki
Kuvassa Jarno Malinen keskellä. Kuva on Afganistan näytelmästä ja kuvassa myös Taru Huokkola ja Ida Sofia Fleming.

Kuvassa Jarno Malinen keskellä. Kuva on Afganistan näytelmästä ja kuvassa myös Taru Huokkola ja Ida Sofia Fleming.


Kommentit (21)

  • Hesaäijä

    Kävinpä piruuttani kysymässä kampin kiskan neitosilta että onko kyseinen tarina tuttu. No yllättäen sanoivat koko hommaa keksityksi. Tarinat on kivoja mut jotain totuuspohjaa ja lähdekritiikkiä pitäs harrastaa ku oikee uutista väsätään ja leffaa puffataan

  • reija

    Joo, varmasti on ollut kiskalla aikaa kirjoittaa toi viesti ja lähteä viemään asemalle. Ja varmaan jäi vielä asiakkaan silmien värikin mieleen. Kivasti vielä vahvitettu viestin kirjaimet että näkyis facessa. Lähdekritiikkiä.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet