Kolmostiellä liikkuu maanantai-iltana 45 metriä pitkä erikoiskuljetus

Ylivieskasta maanantaina lähteneen kuljetuksen on määrä saapua Helsinkiin keskiviikkona 19. huhtikuuta.

Pirkanmaan kautta on kuljetettu maanantai-iltana erikoiskuljetusta. Kuljetuksen vuoksi liikenne saatetaan pysäyttää ajoittain, kertoo tieliikennekeskus Fintraffic tiedotteessaan.

Kuljetus liikkuu Kolmostiellä maanantaina kello 20–22 reitillä Parkano–Hämeenlinna, Iittala. Ylivieskasta lähteneen kuljetuksen määränpää on Helsingissä. Kuljetus oli mennyt Ideaparkin ohi noin puoli kymmenen aikaan illalla.

Kuljetuksen pituus on yhteensä 45 metriä ja ajoneuvoyhdistelmiä on mukana kaksi. Erikoiskuljetusten liikenteenohjaaja Pertti Latovehmas kuljetusliike Ahola Specialista kertoo, että kuljetuksessa on Helsinkiin rakennettavan Kruunuvuoren raitiovaunusillan osia. ”Näitä on viime syksystä asti ajettu sinne. Tämä on ollut hidas ja pitkä projekti.”

Latovehmas sanoo maanantaina alkaneen matkan sujuneen ongelmitta. Liikenne on Fintrafficin tiedotteen varoituksen mukaisesti jouduttu muutamaan otteeseen pysäyttämään. ”Liikenne joudutaan satunnaisesti pysäyttämään risteyksissä, että pääsemme niistä sujuvammin. Katkot ovat maksimissaan viiden minuutin mittaisia. Näiden kuormien takia ei tule isompia katkoja ja kovinkaan moni ei edes huomaa, että tällaisia kulkee.”

Päivitys 17.4. kello 21.50: Juttua on päivitetty Pertti Latovehmaksen ajantasaisilla kommenteilla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut