Vasemmistoliiton puoluetoimistolta löytynyt paketti muistutti räjähdettä – asiaa tutkitaan laittomana uhkauksena

Poliisi tutki paketin ja totesi sen vaarattomaksi.

Vasemmistoliiton puoluetoimistolta löytynyt paketti aiheutti poliisioperaation torstaina.

16.2. 11:54 | Päivitetty 16.2. 13:36

Vasemmistoliiton puoluetoimistolta löytynyt paketti saapui postin mukana ja se muistutti ulkonäöltään räjähdettä, kertoo Helsingin poliisi tiedotteessaan. Poliisi tutkii asiaa laittomana uhkauksena.

Poliisin mukaan se sai ilmoituksen epäilyttävästä paketista yhdeksän jälkeen aamulla. Poliisi kertoi aiemmin tyhjentäneensä puolentoimiston ja tutkineensa paketin. Paketti todettiin vaarattomaksi.

”Poliisi tyhjensi toimiston ja eristi riittävän alueen paketin ympäriltä. Poliisi tutki pakettia paikan päällä ja totesi sen vaarattomaksi. Poliisi jatkaa paketin tarkemman sisällön tutkimista”, tiedotteessa sanotaan.

Vasemmistoliiton puoluetoimisto sijaitsee Helsingin Sörnäisissä Lintulahdenkadulla. Puolue kirjoitti Twitterissä, että paketti löytyi puoluetoimistolta tänään. Puolue ei ole kommentoinut tilannetta tarkemmin. ”Toimistoltamme löytyi tänään epäilyttävä paketti. Poliisi antoi evakuointikäskyn ja selvittää asiaa. Poliisi myös tiedottaa, kun sen aika on. Ennen sitä emme halua spekuloida asialla. Tilanne on erittäin valitettava, mutta henkilövaaran uhkaa ei onneksi tällä hetkellä ole”, vasemmistoliitto tviittasi tuolloin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut