Perussuomalaiset tekee oman välikysymyksen valtion velkaantumisesta

Perussuomalaiset ei ole mukana kokoomuksen välikysymyksessä, sillä puolueen mukaan kokoomuksen linja lisää julkisen talouden ongelmia.

19.1. 18:04 | Päivitetty 19.1. 18:18

Helsinki

Perussuomalaisten eduskuntaryhmä tekee hallitukselle oman epäluottamuslauseensa valtion julkisen talouden ongelmista ja velkaantumisesta. Perussuomalaiset ei ole mukana kokoomuksen välikysymyksessä aiheesta.

Perussuomalaisten tiedotteen mukaan kokoomuksen linja pikemminkin lisää julkisen talouden ongelmia kuin ratkaisee niitä.

Eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio sanoo, että kokoomus itse oli ajamassa eduskunnassa läpi miljardeja maksaneen EU:n elvytyspaketin.

Perussuomalaiset lisäksi katsoo, että kokoomuksen ajamat uudet ilmastotoimet ovat kansantaloudellisesti haitallisia. Tavion mukaan kokoomuksen viimeisen neljän vuoden aikana eduskunnassa ajama EU- ja ilmastopolitiikka on heikentänyt julkisen talouden kestokykyä.

Perussuomalaiset kritisoi myös kokoomuksen maahanmuuttolinjaa.

”Kokoomus tarjoaa julkisen talouden lääkkeeksi työperäisen maahanmuuton merkittävää helpottamista kolmansista maista. Perussuomalaiset ei näe matalapalkkamaahanmuuton lisäämistä keinona tasapainottaa julkista taloutta”, Tavio sanoo.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut