Wille Rydman liittyy perus­suomalaisiin

Rydman kertoi maanantaina eroavansa kokoomuksesta.

Wille Rydman kuvattuna eduskunnassa joulukuussa.

3.1. 10:41

Maanantaina kokoomuksesta eronnut kansanedustaja Wille Rydman liittyy perussuomalaisiin. Rydman kertoo asiasta blogitekstissään tiistaina.

Rydman kertoo olevansa kevään eduskuntavaaleissa ehdolla perussuomalaisten riveistä Helsingissä.

”Poliittisesti perussuomalaiset on kehittynyt yhä enemmän sellaisen puolueen suuntaan, jollaista kaltaiseni oikeistolaisen on luontevaa äänestää”, perustelee Rydman päätöstään kirjoituksessaan.

Rydmanin mielestä perussuomalaisista on tullut ”yhä enemmän markkinatalouspuolue historiallisen sosiaalipopulisminsa sijaan”. Hänen mielestään puolueen EU-kritiikki on älyllistä.

Rydman kertoi maanantaina eroavansa kokoomuksesta.

Helsingin sanomat julkaisi kesäkuussa jutun, jossa useat nuoret naiset kertoivat Rydmanin ahdistavalta tuntuneesta käytöksestä. Kirjoituksessa ei väitetty Rydmanin syyllistyneen rikoksiin.

Rydman kiistää syyllistyneensä seksuaalirikokseen ja artikkelissa esitettyihin väitteisiin. Hän on tehnyt tutkintapyynnön HS:n artikkelista. Tutkinta on edelleen kesken.

Keskusrikospoliisi aloitti Rydmaniin kohdistuvan esitutkinnan raiskauksesta, jota ei käsitelty alkuperäisessä artikkelissa. Ennen joulua syyttäjät ilmoittivat, että syytteitä ei nosteta, koska esitutkinnan perusteella ei ole todennäköisiä syitä Rydmanin syyllisyyden tueksi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut